Βαθμολογία

Η ΑΕΛ τις ευκαιρίες, ο Βόλος την πρόκριση!

Η ΑΕΛ προσπάθησε να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως στο τέλος έμεινε με την πικρία του 0-0 και έτσι έμεινε από νωρίς εκτός Κυπέλου.

Στο Βόλο, ήταν η ΑΕΛ που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τους Στεφανίδη και Μπλέντι στο 2' και στο 16' αντίστοιχα, αλλά ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Βόλου, αυτός που έφτασε πιο κοντά στο να ανοίξει πρώτος το σκορ με τον Μπιτάνγκ δύο φορές, να απαντά ουσιαστικά στις επισκέψεις της ΑΕΛ.

Με τη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ ανέβασε και άλλο στροφές. Ο Αναστασάκος απέτυχε με δύο προσπάθειες σε διαδοχικά λεπτά (46', 47') να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, καθώς Μακρυδημήτρης και Κολίτσι απομάκρυναν τον κίνδυνο. Ο Νικολιάς απάντησε στο 55' για τους γηπεδούχους. Ο Μπιτάνγκ είχε ένα καλό σουτ που επιχείρησε στο 69'.

Η ΑΕΛ στο τελευταίο τέταρτο ξεκίνησε να πιέζει ασφυκτικά και στο 82' ο Νεμπεγλέρας έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του, με τον Κολίτσι να του αρνείται το γκολ.

Η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΛ δεν άλλαξε δραματικά προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου κάθισε πάνω στο προβάδισμα που είχε, παγίδευσε τη φιλοξενούμενη ομάδα και τελικά ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση.

Από την ΑΕΛ ξεχώρισαν οι Περίκο, Μπλέντι και Στεφανίδης, ενώ σίγουρα από τους γηπεδούχους ο Κολίτσι ήταν ο κορυφαίος και επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν οι Πινάρες, Μπιτάνγκ και Μέζα.

Ολυμπιακός Βόλου: Κολίτσι, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης, Κορνελάτος, Πινάρες, Μπιτάνγκ, Νικολιάς (69' Ρόκας), Μέζα (85' Θέος), Κούτσι (91' Διαμαντόπουλος).

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Πινδώνης (67' Μάινθ), Νεμπεγλέρας, Μπλέντι (46' Αναστασάκος), Σουάνης (55' Καρανίκας), Περίκο, Στεφανίδης.