Βαθμολογία

O Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει!

Φέτος, για 24η συνεχόμενη χρονιά, ο νούμερο 1 δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης και η ομάδα του θα συντροφεύουν τα πρωινά των τηλεθεατών με έγκυρη ενημέρωση και ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, για να βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές και να τους ενημερώνει για όσα πρέπει να γνωρίζουν στο ξεκίνημα της ημέρας τους. Μαζί του, ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η Ντόρα Κουτροκόη και η Μπάγια Αντωνοπούλου αναλύουν και μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων.

Το «Πρωινό ΑΝΤ1» για ακόμα μια σεζόν παρακολουθεί την επικαιρότητα και μεταδίδει ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, καθώς και όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας. Στο στούντιο της εκπομπής, όπως πάντα, σημαντικοί καλεσμένοι σχολιάζουν τις εξελίξεις και μοιράζονται τις απόψεις τους γύρω από όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου καθημερινά 7-10, η ενημέρωση έχει εγκυρότητα, χιούμορ, αξιοπιστία. Το Πρωινό ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη... είναι πάντα εδώ, στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού.

Πηγή: gossip-tv.gr