Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Πάτο η Παναχαϊκή

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής: «H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 3 χρόνια του Barry Ousmane Pato. O Pato είναι 20 ετών και είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Γουϊνέας. Έχει αγωνισθεί πάλι στην Παναχαϊκή στον Β! γύρο του περσινού πρωταθλήματος. Τα δικαιώματα του Pato ανήκουν σε μία εταιρεία μάνατζερ και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή τα εξασφάλισε για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Pato υπέγραψε σήμερα το πρωί το συμβόλαιο του στα γραφεία του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Κούγια στην Αθήνα με την παρουσία του μάνατζερ του κ. Gomez και το απόγευμα θα είναι στη Πάτρα συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Ποτή Τσιριμπή.

Σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του Pato έπαιξε και η γνώμη του προπονητή κ. Σπανού και του τεχνικού διευθυντή κ. Κιάσσου γιατί με την απόκτηση του Pato καλύφθηκε η δυνατότητα της Παναχαϊκής να αποκτήσει τον ένα ξένο παίκτη που είχε δικαίωμα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Ο Pato δεν έχει δικαίωμα να αγωνισθεί μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2014. Με την απόκτηση του Pato η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κάλυψε τις θέσεις των 3 ξένων εκτός ευρωπαϊκής ένωσης παικτών που έχει δικαίωμα να αποκτήσει. Τις θέσεις αυτές καλύπτουν οι Balou, Asigba, Pato.

Αλλοδαποί παίκτες της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκτός τω 3 ξένων είναι και οι Gatiaga( Βέλγικο διαβατήριο), Da Costa (Πορτογαλικό διαβατήριο), Zlatkovski (Βουλγαρικό διαβατήριο), Hohxalli (Αλβανικό διαβατήριο).

Το σημαντικό για την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι ότι όλοι οι ξένοι και κοινοτικοί παίκτες της είτε ήταν διεθνής στο παρελθόν είτε είναι διεθνής εν ενεργεία όπως π.χ. ο 17χρονος Hohxalli oοποίος πριν 10 ημέρες αγωνίσθηκε με την Εθνική Αλβανίας στο 2-0 κατά της Εθνικής Βουλγαρίας πετυχαίνοντας το ένα από τα 2 γκολ και ήταν δημιουργός του δεύτερου».