Βαθμολογία

Πρόσθεσε εμπειρία για Ευρωλίγκα

Στον… ευρωπαϊκό δρόμο του Ολυμπιακού θα βρεθεί ο Μουστάφα Σακούρ, ο οποίος υπέγραψε με τη Νεπτούνας. Αυτή θα είναι η 14η ομάδα στην καριέρα του 30χρονου γκαρντ που έχει παίξει και στον Πανελλήνιο. 

Αναμφίβολα η τύχη της Νεπτούνας στον όμιλο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα δε θεωρείται σπουδαία, ωστόσο ο λιθουανικός σύλλογος συνέχισε σήμερα τις μεταγραφές, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Μουστάφα Σακούρ. 

Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής, ο 30χρονος γκαρντ έγινε κι επισήμως η πρώτη προσθήκη μη τοπικού υπηκόου εν όψει της σεζόν 2014-2015. 

Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει… φάει τα παρκέ, καθώς αυτή θα είναι η 14η ομάδα στη μόλις επταετή επαγγελματική του καριέρα! 

Επιπλέον έχει αγωνισθεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση άλλες δύο φορές, αρχικά με την Πρόκομ (2007-2008) και στη συνέχεια με την Τάου Κεράμικα (2008-2009). 

Εκτός των άλλων, ο Αμερικανός άσος έχει φορέσει για μια περίοδο και τη φανέλα του Πανελληνίου κατά την διάρκεια της σεζόν 2009-2010. 

Πέρυσι, ο Σακούρ άλλαξε τρεις ομάδες. Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (NBA), Έρι Μπέι Χοκς και Τάλσα (NBDL). Στην τελευταία μάλιστα, είχε κατά μέσο όρο 14.6 πόντους, 6.8 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 2.3 κλεψίματα ανά αγώνα.