Βαθμολογία

To πιστεύουν στα Πλατανούλια...

Μπορεί το καλοκαίρι να ξεκίνησε στραβά για τον Ηρακλή Πλατανουλίων, αφού η ομάδα κινδύνευσε να μην κατεβάσει ομάδα στο νέο πρωτάθλημε της Β' ΕΠΣΛ λόγω έλλειψης παικτών, ωστόσο με τις συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης ήρθαν καινούριοι ποδοσφαιριστές και η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά.

Οι παίκτες του Ηρακλή με προπονητή τον κ. Γιώργο Ματράκη δουλεύουν σκληρά για να παρουσιαστούν έτοιμοι στο νέο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, στην ομάδα επικρατεί εξαιρετικό κλίμα και όλοι είναι αποφασισμένοι για μια καλή πορεία με πρωταρχικό στόχο την άνετη παραμονή.

Πως κινήθηκε ο Ηρακλής Πλατανουλίων στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο:

Ήρθαν: Αγγέλης Απ., Τανάγιας Κ., Ζουρλαδάνης Α., Βίδρας Ι., Παπαδόπουλος Ι., Λάζος Ι., Αλεξούλης Ρ., Ζυγούλης Γ.

Έφυγαν: Μαλαβιέζος, Τσακμάκης, Μπαντέτσιος, Θάνος, Παπαγιάννης, Παλαμιώτης, Στάμος.

Οι δηλώσεις

Γιώργος Ματράκης (προπονητής): "Στόχος η παραμονή"

"Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ' όλα για κάθε σωματείο, χωρίς τραυματισμούς και να κυλίσει η χρονιά ομαλά. Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας μας, έχουμε ένα καινούριο σύνολο, αφού ήρθαν αρκετά νέα παιδιά. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία με πρωταρχικό στόχο την παραμονή."

Θάνος Πινιάρης (ποδοσφαιριστής): "Είμαστε νέα ομάδα"

"Καταρχάς να ευχηθώ υγειά σε όλα τα σωματεία. Έχουμε ξεκινήσει μια νέα ομάδα, με πολλούς πιτσιρικάδες. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι η παραμονή. Επίσης, να ευχηθώ και στις άλλες ομάδες να κάνουν την καλύτερη γι' αυτές δυνατή πορεία."

Βασίλης Καρακατζιάς (ποδοσφαιριστής): "Άνετη παραμονή και όσο πιο ψηλά γίνεται"

"Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, στους ποδοσφαιριστές τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές. Για άλλη μια χρονιά καταφέραμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Έχουν έρθει αρκετά καινούρια παιδιά. Ο δικός μας στόχος είναι μια άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά γίνεται."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης