Βαθμολογία

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ένωσης

Υπό την προεδρία του Προέδρου κ. Ζήση Γρηγορίου συνεδρίασε χθες το βράδυ το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και συζήτησε αποφάσισε για τρέχοντα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου θέματα. Πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

-Ενέκρινε την συνταχθείσα από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου προκήρυξη των φετινών Πρωταθλημάτων.

-Αποφάσισε όπως την ερχόμενη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19.00΄, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων Β΄ και Γ΄ κατηγοριών, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

-Ενέκρινε τον διαχωρισμό των ομάδων της β΄ κατηγορίας σε 3 ομίλους, όπως αυτοί συγκροτήθηκαν από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου. Οι ομάδες σε κάθε όμιλο είναι:

-1ος ΟΜΙΛΟΣ: Αναγέννηση Φαρσάλων, Μέγ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων, Ολυμπιακός Αμπελιάς, Βούναινα, Μυραϊκός, Ναρθάκι, Ακαδημία Φαρσάλων, Ελευθεραί, Άγιος Θωμάς, Κυψέλη, Ατρόμητοι/θύελλα, Ανθούπολη, Διογένης

-2ος ΟΜΙΛΟΣ: Κεραυνός Δέντρων, Ηρακλής Πλατανουλίων, Όλυμπος Καρυάς, Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, Ροδιακός, Βρυότοπος, Όλυμπος Γόννων, Θύελλα Ελάτειας, Ελασσόνα 2013, Λαρισαϊκός, Ιπποκράτης, Λύκοι, Καλαρρύτες, Ατρόμητος Δασοχωρίου

-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Αρμένιο, Καλαμάκι, Σ.Σ. Ραψάνης, Ολυμπιακός Χειμαδίου, Αναγέννηση Πουρναρίου, Ομόνοια, Αστήρ Μελισσοχωρίου, Δήμητρα Αγιάς, Μελία, Ελευθεριακός, Πανιώνιος, Άρης Κουλουρίου, Τοξότης, Αμπελόκηποι

-Ο διαχωρισμός των ομάδων της Γ΄ κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής.

-Μετά τις κληρώσεις των αγώνων των πρωταθλημάτων των β΄ και γ΄ κατηγοριών, στις 20.00΄, στην αίθουσα του «Διόνυσος», θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των προπονητών των ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων και ενημέρωση αυτών από την Τεχνική Επιτροπή της Ένωσης για τον τρόπο λειτουργίας των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ κατά την φετινή περίοδο.

-Να σταλεί στο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της ΕΠΟ αίτημα για τη λειτουργία στη Λάρισα αναθεωρητικής Σχολής Προπονητών, σύμφωνα με παρόμοιο αίτημα που έχει υποβληθεί από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας.

-Διαβιβάστηκαν στην ΕΠΟ τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ίδρυση νέου σωματείου γυναικών ποδοσφαίρου, με την επωνυμία «Α.Ο. Ολυμπιώτισσες».

-Ορίστηκε στην Επιτροπή Ελέγχου Γηπέδων ο διοικητικός κ. Γεώργιος Κοσμίδης, στη θέση του κ. Αριστ. Γκούμα που ζήτησε την αντικατάστασή του.

-Έγινε δεκτό το αίτημα της ομάδας Ατρόμητιος Αγίων Αναργύρων, για να μετατεθεί ο αγώνας της, στην Α’ κατηγορία, στις 28 Σεπτεμβρίου 2014, από την 27 Σεπτεμβρίου που είχε αρχικά οριστεί, λόγω κοινωνικής εκδήλωσης.

-Λόγω κοινωνικής εκδήλωσης μετατέθηκε για την Κυριακή 14/9, από το Σάββατο 13/9, ο αγώνας Κεραυνός Παραποτάμου - Δαμασιακός, ύστερα από αίτημα της γηπεδούχου ομάδας.