Βαθμολογία

Βολές Νέβιλ κατά της Γιουνάιτεντ

Καλοκαίρι αλλαγών ήταν το φετινό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Λουίς φαν Χάαλ έκανε αρκετές μεταγραφές, δαπάνησε πολλά χρήματα, ενώ προσπάθησε να παραχωρήσει και παίκτες που δεν υπολόγιζε. Όλα αυτά σχολίασε ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος δεν έκρυψε την αντίθεσή του για το συνολικό πλάνο των "κόκκινων διαβόλων".

"Δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο περίμενα ότι θα κινηθεί η Γιουνάιτεντ, νόμιζα ότι θα είναι πιο κοντρολαρισμένη. Δεν μπορώ να καταλάβω και δούλεψα με τον Ντάνι Γουέλμπεκ την προηγούμενη εβδομάδα (στην Εθνική Αγγλίας). Το καλοκαίρι υπήρχαν αριστερά και δεξιά μπακ που στοίχησαν 14, 15 ή 16 εκ. λίρες. Πώς γίνεται να τον πήρε η Άρσεναλ με 16 εκ. λίρες; Δεν μπορώ να καταλάβω. Βοηθάς έναν ανταγωνιστή επειδή η Άρσεναλ μάχεται για την είσοδο στην τετράδα.

Προσπαθώ να βγάλω άκρη με τη λογική, αλλά δεν καταλαβαίνω. Μου φαίνεται περίεργο. Πήραν τον Φαλκάο, μία κίνηση που εξέπληξε πολλούς. Πώς θα μπει στην ομάδα; Πώς θα χωρέσουν οι Ρούνεϊ, Ντι Μαρία, Ρόμπιν φαν Πέρσι, Φαλκάο, Ερέρα, Γιανουζάι και Μάτα;".