Βαθμολογία

Λάρισα: Συναυλία αφιέρωμα στον Ξυλούρη

Tο Κρητικό μουσικό σχήμα "Μαδαρίτες" και ο "Σύλλογος διάσωσης τέχνης και πολιτισμού" διοργανώνουν συναυλία στο Κηποθέατρο Λάρισας την Κυριακή 14/9/2014 και ώρα 20:30 αφιερωμένη στον Νίκο Ξυλούρη, έσοδα της οποίας θα δοθούν σε παιδάκια με νεοπλασματική νόσο. Την εκδήλωση πλαισιώνουν 10 μουσικοί και παρουσιάζει ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος.

Το Κρητικό μουσικό σχήμα "Μαδαρίτες'' υπάρχει εδώ και τέσσερα χρόνια στα μουσικά δρώμενα της πόλης μας και όχι μόνο. Υποστηρίζει με θέρμη την παράδοση της Κρήτης και τον τρόπο που εκφράζεται αυτή. Με πολύ σεβασμό αναπαράγει τις μουσικές τον μεγάλων Κρητικών δεξιοτεχνών , και συνεχίζει την διάδοση τους.

Την Κυριακή το βράδυ όμως, θα έχει την τύχη να πλαισιωθεί από μεγάλους και καταξιωμένους μουσικούς της περιοχής μας . Θα συμμετέχουν οι, Τάσος Νοτόπουλος, Γιώργος Πάγκαλος, Πέτρος Στάϊκος, Χρήστος Γελαδάρης, Γιάννης Μακρυγιάννης, Κώστας Παλάγκας, και τον τραγουδιστή Θωμά Θωμαϊδη. Το κομμάτι της αφήγησης και παρουσίασης θα το αναλάβει ο ηθοποιός Τάκη Χρυσικάκος με τον καθάριο ποιητικό του λόγο.

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης θα είναι η σύζυγος του Νίκου Ξυλούρη κυρία Ουρανία Ξυλούρη. Ο άνθρωπος που έζησε δίπλατου και του στάθηκε έως την τελευταία στιγμή της ζωής του.

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ και τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν.

Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου

Τηλέφωνα για κράτηση εισιτηρίων : 6972037865 - 6972559373

Πηγή: thessalianews.gr