Βαθμολογία

Παρουσίαση με πολλές φιλοδοξίες!

Η ετήσια παρουσίαση της ομάδας του Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Του Βασίλη Βάνη

Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τα νέα αποκτήματα, αλλά και παλιότερους παίκτες που θα αγωνίζονται και αυτή την σεζόν στην ομάδα του Τυρνάβου.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας έγινε και παρουσίαση και της ομάδας νέων, στην οποία οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν δώσει βαρύτητα.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, αλλά και ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου κ.Σαρχώσης, οι οποίοι έδειξαν ότι στηρίζουν την ομάδα και θα είναι δίπλα της.

Από την άλλη ο μεγαλομέτοχος του Τυρνάβου κ.Βασίλης Μπρέζας σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει την μέγιστη στήριξη από τον κόσμο της πόλης. Για ακόμη μια φορά μέγας χορηγός θα είναι τα οπτικά «mati mati», ενώ μίλησαν και υπόλοιποι χορηγοί.

Οι νέοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στην ομάδα έχουν «γεμάτα» βιογραφικά αλλά αποκτήθηκε και «νέο αίμα» καθώς έχει αποκτηθεί όλη η αφρόκρεμα των νεαρών παικτών του νομού.