Βαθμολογία

Δύο απουσίες ενόψει Νεοκαισάρειας

Εκτός πλάνων για την πρεμιέρα οι Κατσίκης και Μίλκοβιτς

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής μπήκε ο Δωτιέας Αγιάς την Τετάρτη, με την πρωινή προπόνηση να ολοκληρώνεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης και άκουσαν τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου να δίνει το έναυσμα για τη νίκη την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Αγιάς απέναντι σε μια ομάδα που αντιμετώπισαν και την προηγούμενη σαιζόν, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Το προπονητικό τιμ δεν υπολογίζει για την Κυριακή τον τραυματία Κατσίκη και τον ανέτοιμο Μίλκοβιτς.

Τα φιλικά προετοιμασίας ανήκουν πλέον στο παρελθόν και οι δοκιμές σε σχήματα, τακτικές και παίκτες έχουν καταγραφεί και αξιολογούνται από το προπονητικό τιμ. Σκοπός της ομάδας είναι να παρουσιαστεί έτοιμη και αντάξια των περιστάσεων και να βγάλει στο γήπεδο όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της, συνδυάζοντας πειθαρχία, θέαμα και αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και τα μέλη του ΔΣ καλούν τους φιλάθλους της Αγιάς και της ευρύτερης περιοχής να παρευρεθούν στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας και δώσουν χρώμα και παλμό στις κερκίδες.

Τέλος, η Διοίκηση του Δωτιέα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους: Ηλία Τσαπαρέγκα - Φυσικοθεραπευτή Msc, Ηρακλή Ριζούλη - Φυσικοθεραπευτή και Γεωργία Μαυρογιάννη - Διαιτολόγο Διατροφολόγο. Όλοι τους είναι Αγιώτες στην καταγωγή, εξαίρετοι επιστήμονες και στέκονται στο πλευρό του Δωτιέα σε άμεση συνεργασία με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και τα μέλη της Διοίκησης, προσφέροντας με τις γνώσεις και τις ικανότητες τους πολύτιμες υπηρεσίες.