Βαθμολογία

«Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, τις φιλοδοξίες, αλλά και για το στόχο, που είναι να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται με τη Skoda Ξάνθη, μίλησε στο επίσημο site της ΠΑΕ ο Αντριάν Λουσέρο.

Για το καινούργιο ξεκίνημα που κάνει στην καριέρα του και για τις φιλοδοξίες που έχει με τη Skoda Ξάνθη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Αντριάν Λουσέρο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το ποιες είναι οι φιλοδοξίες του με την ξανθιώτικη ομάδα: «Νομίζω ότι διανύω τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια της καριέρας μου. Βρίσκομαι στη SKODA ΞΑΝΘΗ για να βοηθήσω την ομάδα από τη θέση μου, όποια κι αν είναι αυτή στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για μας το πρωτάθλημα κι εύχομαι τα καλύτερα και για μένα και για τους συμπαίκτες μου και γενικά για όλη την ομάδα. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται». 

Για το ποιες είναι οι σκέψεις του για το ξεκίνημα της Skoda Ξάνθης στο πρωτάθλημα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές: «Δουλέψαμε πολύ όλη την περίοδο της προετοιμασίας αλλά στα παιχνίδια ίσως να μας έλειψε η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό ενώ δεν έχουμε αποκτήσει τη συνοχή που θέλουμε να βρούμε. Η SKODA ΞΑΝΘΗ όμως διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και τεχνικό επιτελείο και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρούμε τον δρόμο μας». 

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι στα Γιάννινα, όπου η ξανθιώτικη ομάδα μετράει δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη με 0-2 το 2011: «Πάντα προετοιμαζόμαστε για τους τρεις πόντους της νίκης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε και μέσα στο γήπεδο γιατί θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε».

Για το ότι η Skoda Ξάνθη είναι αρκετά διαφορετική συγκριτικά με πέρσι και για το πόσος χρόνος χρειάζεται περίπου για να δει ο κόσμος το ποδόσφαιρο που περιμένει:«Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα φανεί σε μεγάλο ποσοστό η δυναμική της ομάδας. Σε κάθε ομάδα οι νέοι παίκτες χρειάζονται και κάποιο χρόνο για να βρουν τη «χημεία» μεταξύ τους και γι’ αυτό δουλεύει και ο προπονητής με το επιτελείο του. Είναι κάτι φυσιολογικό. Όλοι θέλουμε να πετύχουμε». 

Για το ποια είναι τα σημαντικότερα προσόντα που πρέπει να έχει ένας δημιουργικός παίκτης: «Πιστεύω πως πλέον πρέπει να κάνει γρήγορο παιχνίδι καθώς επίσης και κάνει την σωστή επιλογή σε κάθε φάση. Είναι μία δύσκολη θέση καθώς στο κέντρο βρίσκονται πολλοί παίκτες αλλά κι εμείς γι’ αυτό προπονούμαστε. Για να γινόμαστε καλύτεροι». 

Για το αν θα ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας: «Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ αυτή την ομάδα. Καμιά φορά στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και υπομονή αλλά θα ήθελα να ξέρουν πως δουλεύουμε για το καλύτερο και για την ομάδα μας».