Βαθμολογία

Γκάφα της Μάντσεστερ με τη φανέλα του Φαλκάο

Τίποτα φαίνεται πως δεν πηγαίνει καλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ξεκίνημα της σεζόν. Έτσι μετά τα απογοηγευτικά αποτελέσματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Premier League (2 ισοπαλίες - 1 ήττα), τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ με το "βαρύ" 4-0 από τη Μίλτον Κέινς Ντονς αλλά και την εισβολή... παρασίτων που παραλίγο να καταστρέψουν το χορτάρι του "Ολντ Τράφορντ" μία νέα αναποδιά είδε το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά η ευθύνη δεν βαραίνει τον Λουί Φαν Χάαλ ή κάποιον από τους άσους των "κόκκινων διαβόλων" αλλά το τμήμα μάρκετινγκ που κατόρθωσε να υποπέσει σε μία γκάφα που δύσκολα θα ξεχαστεί από το κοινό.

Αυτή είχε να κάνει με το τελευταίο σούπερ μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ρανταμέλ Φαλκάο, με οπαδό της Γιουνάιτεντ να παραγγέλνει ηλεκτρονικά τη φανέλα του Κολομβιανού άσου με το Νο 10 στην πλάτη αλλά να βλέπει αντ'αυτού να του έρχεται μία φανέλα που έγραφε... Φλακάο!

Η φωτογραφία με τη συλλεκτική φωτογραφία ανέβηκε μάλιστα στα social media από τον δημοσιογράφο του ESPN, Άλεξ Σο, ο οποίος υπενθύμισε (μέσω φωτογραφιών) πως έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν παρόμοια λάθη με φανέλες των Μπέκαμ, Σόλσκιερ, Άντερσον και Κούστσακ.