Βαθμολογία

"Ο Μπέιλ είναι ο δικός μας Μέσι"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ πήρε την Ουαλία από το χέρι και με δυο δικά του γκολ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στην Ανδόρα, που βρέθηκε κοντά στο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016.

Δυο γκολ από τον εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος άκουσε αποθεωτικά σχόλια από τον προπονητή του, Κρις Κόουλμαν, ο οποίος τον έβαλε στην ίδια ζυγαριά με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο εκλέκτορας της Ουαλίας, είπε για τον 25χρονο πως "υπάρχουν δυο παίκτες στον κόσμο, ο Λιονέλ Μέσι και ο Γκάρεθ Μπέιλ, που θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Ο χρόνος μειωνόταν, η πίεση αυξανόταν και τελικά... 1-2 υπέρ μας. Ο Γκάρεθ ήταν πραγματικά υπέροχος".

Εξάλλου, εγκωμίασε τους παίκτες του για την προσπάθειά τους να ανατρέψουν το ματς, λέγοντας ότι "δείξαμε μεγάλο θάρρος. Αν έβλεπε κάποιος τις επιδόσεις της Ανδόρας, θα έλεγε ότι το ματς ήταν εύκολο, αλλά εγώ ανησυχούσα πριν την σέντρα.

Τους είδαμε με την Ολλανδία, όπου έχασαν με 2-0, αλλά και στην ισοπαλία με τη Φινλανδία. Τώρα, δυσκόλεψαν και εμάς. Όμως, τα καταφέραμε και είμαι περήφανος για την ομάδα. Δεν ήταν η εμφάνιση το θέμα, χρειαζόταν να νικήσουμε τον αγώνα".