Βαθμολογία

Πόστο στην Εθνική για "Κάρα" (;)

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε με το... αριστερό τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2016, χάνοντας 0-1 από τη Ρουμανία στο άδειο λόγω τιμωρίας Φάληρο. Ο Κλάουντιο Ρανιέρι άκουσε αυστηρή κριτική από μερίδα του Τύπου για τις επιλογές του και την εικόνα της ομάδας και σύμφωνα με την SportDay φέρεται να ζήτησε από τον Γιώργο Σαρρή να υπάρξει προσέγγιση συνεργασίας στον Γιώργο Καραγκούνη.

Ο άλλοτε διεθνής άσος, ο οποίος ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με βάση το ρεπορτάζ, τα είπε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ μετά το κυριακάτικο παιχνίδι, όπου βρέθηκε στο γήπεδο για να το παρακολουθήσει και μάλιστα ήταν πολύ εκδηλωτικός.

Στον "Κάρα" μεταφέρθηκε η επιθυμία του προπονητή, όπως γράφει το ρεπορτάζ και ο ίδιος ο παίκτης τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο και αν δεν βρει κάποια ομάδα, τότε θα απαντήσει θετικά στην πρόταση.

Η θέση είναι κάτι σαν άμεσου συμβούλου του προπονητή και όχι τεχνικού διευθυντή, όπως ήταν ο Τάκης Φύσσας, μια θέση που καταργήθηκε έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ. Οι πιθανότητες είναι υπαρκτές και αναμένονται οι προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Τέλος, το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου θα γίνει το συνέδριο της UEFA και της FIFA για τους ομοσπονδιακούς προπονητές, όπου και θα συζητηθούν διάφορα θέματα, με τους Κλάουντιο Ρανιέρι και Φερνάντο Σάντος να δίνουν το παρών και πολύ πιθανό είναι να τα πουν και μεταξύ τους για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και όχι μόνο.