Βαθμολογία

Νέοι χορηγοί για την ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει την παρουσίαση των εταιριών που στηρίζουν την προσπάθειά της.
Εταιρίες που συμπορεύονται με τα όνειρά μας.

DELOPOULOS TRANS

Η Εταιρία DELOPOULOS TRANS εδρεύει στο Βελεστίνο Μαγνησίας, μαζί με το Υποκατάστημα στο 8ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας- Βόλου (Μεριάς Παρακάμπτου), πλησίον της 2ης εξόδου για Λάρισα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στις μεταφορές επί 15 έτη.
Την εταιρεία ίδρυσαν οι αδελφοί Ντελόπουλοι το 2001. Έχοντας προηγούμενη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, ξεκίνησαν τη λειτουργία της εταιρείας με απώτερο σκοπό την παροχή Υπηρεσιών Μεταφοράς και Διανομής με ποιότητα και συνέπεια. Καθώς η DELOPOULOS TRANS διαθέτει μεγάλη γκάμα φορτηγών οχημάτων και εκφορτωτικό εξοπλισμό, έχει τη δυνατότητα προσαρμογής σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της.
Αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά και παράδοση διαφόρων προϊόντων, υγρών και στερεών τροφίμων, όπως γάλα, έλαια, σιτάρι, αγροτικών προϊόντων, ακτοπλοϊκών σκαφών, υπερμεγεθών μηχανών ή σωλήνων, επίπλων, κιβωτίων κ.ά. και σας παρέχει εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά και παράδοσή τους.
Με εξειδικευμένο προσωπικό πάντα στη διάθεση σας και πλήρη εξοπλισμό, τόσο σε φορτηγά οχήματα, όσο και σε εκφορτωτικά μηχανήματα, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Pharmasquare ΕΠΕ

Η Εταιρία «Pharmasquare ΕΠΕ» , είναι μια νεοσύστατη εταιρία (8/2/2013) με κύριο αντικείμενο εργασιών το χονδρικό εμπόριο φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων ,αρωμάτων, καλλυντικών και βιολογικών ειδών. Καθώς επίσης συμπληρωμάτων διατροφής , αθλητικών, αθλητιατρικών ειδών και εξοπλισμού.
Η εταιρία έχει την  αντιπροσώπευση των προϊόντων των παρακάτω εταιριών :
1.    Pharmasept
2.    Mueller
3.    Gensan
4.    LP Support
5.    EAS
6.    McDavid
7.    Kempa
8.    Uhlsport
9.    Zone Perfect
10.    Zip Vit
11.    Eiselt
12.    Now

Η εταιρία προσφέρει λύσεις όχι μόνο για τους επαγγελματίες αθλητές, αλλά και για όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό ή απλά γυμνάζονται.  Τα τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα  που αντιπροσωπεύει, έχουν σχεδιαστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις των καλυτέρων αθλητών και φέρνουν τώρα στην αγορά, υψηλού επιπέδου προϊόντα για απλούς και καθημερινούς ανθρώπους.     
Ο σκοπός της είναι ένας και μοναδικός, να συνεχίσει να είναι η κορυφαία επιλογή και προτίμηση του γυμναστή, φυσιοθεραπευτή, γιατρού, διατροφολόγου και τέλος επαγγελματία αθλητή, ανεξαρτήτως αθλήματος, δίνοντας τους ποιοτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξελιγμένης τεχνολογίας, διευκολύνοντας έτσι το έργο τους.