Βαθμολογία

Μπήκε ο Πεχλιβανόπουλος!

Απο Τετάρτη σε φουλ ρυθμούς και ο Κισκαμπάνης Μοναδική απουσία αυτή του Σκαθαρούδη

Στην τελική ευθεία έχει περάσει η προετοιμασία του Τυρνάβου για το κυριακάτικο παιχνίδι του Αλκαζάρ, όπου ο Τύρναβος θέλει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου κόντρα στον Πιερικό. Να θυμίσουμε πως η λαρισινή ομάδα έχει το 1-0 υπέρ της από το πρώτο ματς στο Λιτόχωρο και θα κοιτάξει να το υπερασπιστεί στον επαναληπτικό της Κυριακής (16:30).

Ο Άγγελος Διγκόζης με σοβαρότητα έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας ουσιαστικά μόνο μία απουσία, αυτή του Σκαθαρούδη που ακόμη δεν είναι έτοιμος αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς. Στα ευχάριστα είναι πως την Τρίτη μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Πεχλιβανόπουλος ενώ κάτι τέτοιο θα συμβεί την Τετάρτη και με τον Κισκαμπάνη.

Αλλαγή ώρας προπόνησης

Στις 6 ώρα το απόγευμα θα ξεκινήσει η προπόνηση της ανδρικής ομάδας την Τετάρτη, ώστε να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να πάνε κατευθείαν στην παρουσίαση της ανδρικής ομάδας αλλά και της ομάδας Νέων (20:30) με το πέρας της προπόνησης. Το ίδιο θα ισχύσει και την Πέμπτη 11/09, με τον Άγγελο Διγκόζη να θέλει να ετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος την Κυριακή. 

Χρήστος Γκατζούλης