Βαθμολογία

Νέο ξεκίνημα για τον Μυραϊκό

Ο Μυραϊκός, είναι μια από τις ομάδες που βρέθηκαν στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία λόγω της μη συμμετοχής του Πυργετού στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αλλά και για το ότι κάποιες ομάδες φέτος δεν δήλωσαν κι αυτές συμμετοχή.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Έτσι, αν και η ομάδα φέτος είχε χτιστεί για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής, τελικά ο προγραμματισμός άλλαξε και θα παίξει μια κατηγορία πιο πάνω. Οι άνθρωποι της ομάδας, προσπάθησαν την τελευταία στιγμή να πραγματοποιήσουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, ώστε ο Μυραϊκός να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. Έτσι, πλέον η ομάδα συνεργάζεται με την Νίκαια, από την οποία πήρε και κάποιους παίκτες από τις Ακαδημίες, ενώ προπονητής είναι ο Βασίλης Τσιάρας, που βάζει τα δυνατά του στις προπονήσεις, ώστε η ομάδα να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Ιορδανίδης, Ανδρεόπουλος, Πανδρεμένος, Πουλαράκης, Σαυροθεόδωρος, Ψιμούλης, Χριστοδούλου.

Ήρθαν: Νικολακούλης(Πρωτέας Αχιλλείου), Σταματόπουλος(Νίκη-Μιχαήλ), Μάνδαλος, Αρχοντής Π., Ζαχόπουλος, Σώκος, Παπαχρήστου Ν., Παπαχρήστου Π., Τσιάρας, Κατσανάκης(ΑΕΔ Νίκαιας), Αρχοντής Αιμ.(ομάδα της Ξάνθης), Ζυγούρας, Παπαθανασίου(Νέες Καρυές).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Γιώργος Μητράς, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ μια καλή χρονιά σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε, γιατί στον καιρό που ζούμε, αυτό είναι η μόνη διαφυγή από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Φέτος, ήταν μια τυχερή χρονιά για εμάς, αφού πήραμε την άνοδο, διότι δεν δηλώσαν κάποιες ομάδες συμμετοχή. Ξεκινήσαμε μια καλή συνεργασία με την Νίκαια και πήραμε προπονητή τον κύριο Βασίλη Τσιάρα που ασχολείται χρόνια με τις Ακαδημίες. Πιστεύω ότι αν και δεν επανδρώσαμε την ομάδα για την Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία, διότι το μάθαμε την τελευταία στιγμή, τα νέα παιδιά μαζί με τους παλιούς θα κάνουν ένα καλό σύνολο και θα έχουμε μια καλή χρονιά. Στόχος μας είναι να κρατηθούμε στην κατηγορία».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Βασίλης Τσιάρας, δήλωσε: «Έχουμε περάσει μια καινούρια φιλοσοφία στην ομάδα, μετά και την συνεργασία με την Νίκαια. Θα προσπαθήσουμε να δεθούν οι νέοι παίκτες με τους παλιούς και να γίνει ένα δυνατό κράμα. Φιλοδοξία μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή χρονιά».

Ο ταμίας της ομάδας, Κωνσταντίνος Σολωμός, δήλωσε: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Κάνουμε μια καινούρια αρχή φέτος που βρισκόμαστε στην Β’ Ερασιτεχνική. Πρώτα από όλα θέλουμε να έχουμε μια γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο έρθει. Επιπλέον, από φέτος ξεκινήσαμε συνεργασία με την Νίκαια και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομάδας, τον κύριο Σακελαρίου, για τους παίκτες που πήραμε. Από εκεί και πέρα, μας έφυγαν κάποιοι παίκτες, αλλά καλύψαμε τα κενά. Θέλω να πω πολλά ευχαριστώ στον περσινό μας προπονητή, τον Θανάση Κατσανούλη, που φέτος θα παίζει κιόλας στην ομάδα. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τον νέο μας προπονητή, τον Βασίλη Τσιάρα που είναι ένας άνθρωπος με πολλές γνώσεις και θα μας βοηθήσει σίγουρα πάρα πολύ, γιατί έχει όραμα αλλά και αρχές».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Θανάσης Μαμάκος και Κωνσταντίνος Καραμάνης. Αναλυτικά όσα είπαν.

Θανάσης Μαμάκος: «Βρίσκομαι στην ομάδα για 3η χρονιά. Η μη συμμετοχή κάποιων ομάδων μας έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστούμε στην Β’ Ερασιτεχνική. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί για την Γ’ Ερασιτεχνική αλλά πιστεύω πως με τις προσθήκες που έγιναν θα παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο και θα έχουμε μια καλή εικόνα».

Κωνσταντίνος Καραμάνης: «Φιλοδοξούμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο μαζί με τους παλιούς ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα. Στόχος μας είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται».