Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου της ΕΠΣΛ!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, η κλήρωση των αγώνων της πρώτης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, στην οποία συμμετέχουν συνολικά 28 ομάδες των β΄ και γ΄ κατηγοριών, που προαιρετικά δήλωσαν συμμετοχή στο θεσμό.

Οι 28 ομάδες χωρίστηκαν σε 4 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια  και από τις 7 ομάδες του κάθε ομίλου, η 1 προκρίθηκε με κλήρωση, στην επόμενη φάση άνευ αγώνα.

Κληρώθηκαν κατά όμιλο τα εξής ζευγάρια (με τις ομάδες τις γ΄ κατηγορίας να είναι γηπεδούχες, όταν κληρώθηκαν με αντίπαλο από τη β΄ κατηγορία, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη):

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Ελπίς Μεσοχωρίου - Ατρόμητος Δασοχωρίου

Αστραπή Δελερίων - Κεραυνός Δέντρων

Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου - Ροδιακός

Προκρίθηκε άνευ αγώνα: Όλυμπος Καρυάς

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Μαυροβούνι - Ναρθάκι

Δόξα Υπέρειας - Βούναινα

Απόλλων Βρυσιών - Ολυμπιακός Αμπελιάς

Προκρίθηκε άνευ αγώνα: Αναγέννηση Φαρσάλων

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Αναγέννηση Πουρναρίου - Κυψέλη

Αστήρ Μελισσοχωρίου - Όλυμπος Γόννων

Ολυμπαικός Χειμαδίου - Θύελλα Ελάτειας

Προκρίθηκε άνευ αγώνα: Σ.Σ. Ραψάνης

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Κοιλάς Κοιλάδας - Αμπελόκηποι

Ελευθεραί - Ανθούπολη

Καλαρρύτες - Πανιώνιος

Προκρίθηκε άνευ αγώνα: Άγιος Θωμάς

Οι 16 ομάδες που θα προκριθούν από τη φάση αυτή (οι 3 νικητές κάθε ομίλου + αυτή που προκρίθηκε άνευ αγώνα), θα κληρωθούν το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, στα γραφεία της Ένωσης για να αναδειχθούν τα 2 ζευγάρια του κάθε ομίλου. Οι 8 ομάδες που θα προκριθούν από τη β΄ φάση, θα προστεθούν στις 36 των Α΄ και Α1 κατηγοριών, ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία των αγώνων του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, με 44 ομάδες.

Οι αγώνες που κληρώθηκαν στη σημερινή διαδικασία, θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου, σε ήμερα, ώρα και γήπεδα που θα ανακοινωθούν αύριο από τη γραμματεία της Ένωσης.