Βαθμολογία

Καμία ανησυχία για Γκοϊάν

Δεν έχει κάτι το σοβαρό ο Ντορίν Γκοϊάν, ο οποίος τραυματίστηκε την περίοδο που είχε κληθεί στη Ρουμανία και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη την Παρασκευή. 

Την επιστροφή του Ντορίν Γκοϊάν περίμεναν στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να διαπιστώσουν την σοβαρότητα του τραυματισμού που αποκόμισε την περίοδο που είχε κληθεί στη Ρουμανία (για το ματς με την Εθνική Ελλάδας). 

Τελικά ο διεθνής στόπερ δεν έχει κάτι το σοβαρό, αφού – όπως ενημέρωσαν οι Αρκάδες - Γκόιαν θα κάνει μερικές ημέρες αποφόρτιση και θα μπει την Παρασκευή στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας. 

Από την πλευρά τους, ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Ρίτσι Κιτόκο έκαναν θεραπεία. 

Στην πρωινή προπόνηση του Αστέρα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα φυσικής κατάστασης και περιλάμβανε πολλά τελειώματα φάσεων με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ανταποκρινόμενοι στο δυνατό και απαιτητικό πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δικαιολογημένα απόντες είναι ο Ερίκ Τιε Μπι, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Γιάννης Γιαννιώτας, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Ακτή Ελεφαντοστού και την Εθνική Ελπίδων, αντίστοιχα. 

Η απογευματινή προπόνηση της ομάδας θα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια τακτικής και ασκήσεις με μπάλα.