Βαθμολογία

Δ/Σ εφ’ όλης της ύλης στον Τύρναβο

Δωρεάν λεωφορείο και φέτος στα εντός έδρας ματς

Διοικητικό Συμβούλιο είχε την Δευτέρα το βράδυ η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η εκδήλωση της Τετάρτης και η άρτια διεξαγωγή της. Τα μέλη του συμβουλίου έδειξαν την πεποίθησή τους ότι φέτος η ομάδα βαδίζει ακόμα πιο οργανωμένα με διακριτούς ρόλους για όλους.

Τα πρώτα σημάδια εμφανίζονται στην ανταπόκριση του κόσμου, η οποία αναμένεται να φανεί στην παρουσίαση της ομάδας όπως και στον επαναληπτικό αγώνα με τον Πιερικό.

Σημαντικό θέμα ήταν και η οργάνωση του αγώνα κυπέλλου της Κυριακής στο Αλκαζάρ, όπου πρόεδρος και Δ.Σ. αποφάσισαν να επαναφέρουν το δωρεάν λεωφορείο για τους φιλάθλους που θέλουν να μεταβούν στο γήπεδο αλλά δεν έχουν μεταφορικό μέσο, αποδεικνύοντας έτσι την κοινωνική προσφορά της ομάδας απέναντι στους φιλάθλους της.

Επιπλέον, ο υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας Σταυρίδης Αχιλλέας πληροφόρησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τις αποφάσεις που παρθήκανε στη σημερινή συνάντηση με την Ένωση Συντακτών για τους εντός έδρας αγώνες.

Τέλος, στα πλαίσια της οργάνωσης της ομάδας ο κ. Μπάρδας Κωνσταντίνος ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης για την πορεία της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας.