Βαθμολογία

Το ευχαριστώ του Βοσνιάδη…

Οι ευχές του στην ΑΕΛ για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και η πικρία της αποχώρησής του

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, κύριος Αλέκος Βοσνιάδης, θέλησε να ευχαριστήσει τους πρώην συνεργάτες του στο πέρασμα του από την ομάδα, μέσα από το athleticlarissa, ενώ ανέφερε και τις όποιες εμπειρίες του από την συνεργασία του με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Πλεξίδα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Αναλυτικά, ο κύριος Βοσνιάδης, ανέφερε τα εξής: «Κατ’ αρχάς, είναι τιμή μου που πέρασα από την ΑΕΛ και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ζεστή του υποδοχή, αλλά και για τον τρόπο που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στην ομάδα. Η ΑΕΛ, έχει ποιοτικούς παίκτες, που παράλληλα είναι και άριστοι χαρακτήρες και πιστεύω πως παίρνοντας κάποια αποτελέσματα θα έχει μια καλή πορεία και στο τέλος θα κερδίσει την επάνοδο εκεί που της αξίζει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς έχει γίνει καλή δουλειά κατά την προετοιμασία και πιστεύω πως θα διεκδικήσει την πρόκριση της στο Κύπελλο, στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στον Βόλο.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον Γιάννη Αλεξούλη για την βοήθεια του στο χρονικό διάστημα που ήμουν στην ΑΕΛ, καθώς ότι πρόβλημα προέκυπτε με την δική του παρέμβαση το έλυνε. Σίγουρα, αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΛ και μακάρι κάποια στιγμή η ομάδα να βρει τον τρόπο ώστε να τον αξιοποιήσει όπως πρέπει.

Επιπλέον, ευχαριστώ τον Δημήτρη Καπετανόπουλο, για την άριστη συνεργασία, καθώς επίσης και τον Άκη Βαρνακιώτη, που ήταν δίπλα μας και έδινε λύσεις στα όποια προβλήματα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φυσιοθεραπευτές αλλά και τους φροντιστές της ομάδας, καθώς 45 μέρες που ήμουν στην ΑΕΛ, δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα και όλα λειτουργούσαν άψογα.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε την Κυριακή, μετά την νίκη-πρόκριση της ομάδας στον Βόλο. Ενώ ήρθα με όνειρα και φιλοδοξίες, ώστε να οδηγήσω την ομάδα εκεί που της αξίζει να αγωνίζεται, φεύγω με μια πικρία, καθώς η αποχώρηση μου ήρθε νωρίς και χωρίς να προλάβω να δείξω κάποια πράματα, μετά από μια αστεία απόφαση του προέδρου. Ήταν εμπειρία ζωής για εμένα, η συνεργασία μου με τον Βαγγέλη Πλεξίδα και έγινα πιο σοφός για την συνέχεια της καριέρας μου, καθώς επίσης και πιο προσεκτικός στις επιλογές μου. Μετά από αυτήν την εμπειρία, μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία, ότι πλέον τα έχω δει όλα. Εύχομαι κουράγιο, υπομονή και δύναμη στον επόμενο προπονητή της ομάδας και θέλω να ευχηθώ σε αυτόν τα καλύτερα. Εύχομαι η ΑΕΛ, του χρόνου να παίζει εκεί που της αξίζει, δηλαδή στην Σούπερ Λίγκα».