Βαθμολογία

Ξεκινά για δεύτερη χρονιά ο Ιπποκράτης στο χάντμπολ

Αγαπητοί φίλοι του αθλητισμού, Με χαρά σας ανακοινώνουμε, την έναρξη της 2ης χρόνιας, από την ίδρυση μας, ως τμήματος του χάντμπολ. Η έναρξη της προετοιμασίας μας, θα γίνει, τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στις 16.00, με στόχο μια πιο αξιόλογη και ανταγωνιστική πορεία, συμμετέχοντας σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό της Β’ Εθνικής, με 20 αθλητές. Στο ροστερ, συμμετέχουν οι περισσότεροι αθλητές της περσινής χρονιάς, που έκλεισε με μια αξιοπρεπή πορεία, και προστεθήκαν άλλες 2 μετεγγραφές και αλλά 2 νέα παιδιά από τις Ακαδημίες μας.

Σε αυτό το φετινό ταξίδι, πρωτοπόρος είναι ο Διδάκτωρ Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στη Χειροσφαίριση, Γκουραβας Βασίλειος ως Γενικός Αρχηγός όλου του τμήματος, έχοντας κοντά του δυο φιλόδοξους ανθρώπους του χάντμπολ, παλιοί παίχτες με πείρα και ήθος, όπου θα αναλάβουν το κοουτσαρισμα της ομάδας του Ιπποκράτη Λάρισας των ανδρών, καταλήγοντας λοιπόν σε ένα τεχνικό δίδυμο, που απαρτίζεται από τους κους Θάνο Αθανάσιο και Μάριο Βασιλειάδη!

Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και ήθος, και σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και κοινοποιείται και δημοσιεύεται όλες τις προσπάθειες μας. Ελάτε να μας παρακολουθήσετε και από κοντά!

ΤΟ Δ.Σ.