Βαθμολογία

12 τρόποι να του ξυπνήσεις το ενδιαφέρον!

Μην παραδώσεις τα όπλα της αποπλάνησης...Τουλάχιστον όχι πριν δοκιμάσεις αυτά τα 12 γυναικεία μυστικά για να πλησιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου και να το κατακτήσεις...

1. Να είσαι αυθόρμητη. Προγραμμάτισε δραστηριότητες, πάρε τον τηλέφωνο σε στιγμές που δεν το περιμένει. Μην είσαι προβλέψιμη. Όλοι οι άντρες θέλουν μια κοπέλα με δράση.

2. Μην αλλάζεις τον χαρακτήρα σου. Πιο σέξι, πιο αθώα, πιο αστεία. Σε κανέναν ρόλο δεν θα πετύχεις αν δεν είσαι εσύ. Όταν είσαι άνετη φαίνεται. Και όταν προσποιείσαι ακόμα περισσότερο!

3. Να μυρίζεις τέλεια κάθε στιγμή. Όταν είσαι μαζί του φρόντισε το άρωμα σου να είναι διακριτικό αλλά να αφήνει μια σέξι αίσθηση στον αέρα. Μην το παρακάνεις. Μια μυρωδιά που του αρέσει σίγουρα τον φέρνει πιο κοντά σου.

4. Αγάπα τους φίλους του. Ναι, έχουν ελαττώματα, κυρίως ότι τον κρατάνε μακριά από σένα, αλλά για τους άντρες ο κοινωνικός τους κύκλος είναι σημαντικός. Αν δέσεις με τα παιδιά τον έχεις στο χέρι.

5. Μάθε πώς να τον αποπλανήσεις... Με συγχωρείτε... ήταν τυχαίο. Ρώτα τις φίλες σου, επισκέψου τη στήλη του sex του site μας και μάθε τα πάντα για το πώς θα τον σαγηνεύσεις μέχρι το κρεβάτι σου!

6. Δείξε ενδιαφέρον για τα χόμπι του. Κλασική συμβουλή με ασφαλή αποτελέσματα. Ένα αγόρι λατρεύει μία κοπέλα που δείχνει ενδιαφέρον για τις δραστηριότητές του όσο βαρετές και αν είναι. Οι άντρες θέλουν να περάσουν τη ζωή με κάποια που τους καταλαβαίνει και δεν τους κρίνει συνεχώς.

7. Κάνε έξυπνες συζητήσεις. Τελικά τα αγόρια στην προσπάθειά τους για την εξεύρεση της σωστής κοπέλας τα υπολογίζουν όλα. Και ομορφιά και μυαλό με τις περισσότερες φορές το μυαλό να κερδίζει πόντους. Συχνά πυκνά ρίξε στο τραπέζι ένα ενδιαφέρον θέμα και ανέλυσε του τη γνώμη σου. Μπορεί να ερωτευτεί το μυαλό σου αμέσως.

8. Ανέβασε το εγώ του. Εδώ υπάρχει μια λεπτή γραμμή στον ενθουσιασμό που θα δείξεις. Ο στόχος δεν είναι να φανείς σαν θαυμάστριά του τυφλωμένη από έρωτα, αλλά ως ισάξιος αντίπαλος που επαινείς τα πλεονεκτήματά του. Απλά.

9. Να είσαι ανεξάρτητη και ευάλωτη. Εδώ πρέπει να βάλεις όλη σου την μαεστρία. Να είσαι ευάλωτη όταν είσαι μαζί του για να νιώσει άντρας και ανεξάρτητη όταν δεν είστε μαζί και σε ρωτάει πως πήγε η μέρα σου.

10. Μην είσαι εύκολα διαθέσιμη. Ξέρουμε ότι τρελαίνεσαι για να τον δεις. Ξέρουμε πως φοβάσαι ότι αν αρνηθείς δεν θα σου πει ποτέ ξανά να βρεθείτε λάθος. Ένα όχι είναι πιο αποτελεσματικό από ένα ναι. Πρόκειται για άντρες που λατρεύουν τα δύσκολα και το κυνήγι.

11. Να είσαι διαχυτική όσο πρέπει. Είστε έξω, είστε φίλοι και εσύ θέλεις κάτι περισσότερο. Σαφώς δεν μπορείς να τον χουφτώσεις, αλλά ένα άγγιγμα στο γόνατο, στο μπράτσο ή να του ισιώσεις τα μαλλιά είναι απλές κινήσεις που ξυπνούν την ερωτική σχέση δύο ατόμων. Απλά κάνε τα να δείχνουν φυσικά και όχι ότι έχεις σκοπό να τον αποπλανήσεις.

12. Δείξε του την σεξουαλική σου περσόνα. Φυσικά δεν χρειάζεται να του πεις τι σου αρέσει και τι όχι, ούτε τι έχεις κάνει στο κρεβάτι. Ο στόχος σου, όμως, είναι να μην τον αφήσεις λεπτό να σε δει ως φίλη. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να του δείξεις ότι είσαι γυναίκα και μάλιστα σέξι.

Πηγή: queen.gr