Βαθμολογία

Ποιος είχε δίκιο τελικά;

Μπορεί η ΑΕΛ εδώ και λίγες ώρες να έχει νέο προπονητή τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, παρόλα αυτά ο πρώην τεχνικός της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης έχει ακόμη να πει πολλά για τα όσα πέρασε το μικρό αλλά αρκετά έντονο διάστημα παραμονής του στην ομάδα.

Όπως τόνισε και το απόγευμα του Σαββάτου στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόλυσή του, θα δώσει μια συνέντευξη όπως αποφάσισε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, με στόχο να μην διαταράξει όπως είπε την ηρεμία και άπαντες να είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι – πρόκληση της άλλης Παρασκευής.

Αυτή τη στιγμή όμως έχουν προκύψει κάποια δεδομένα τα οποία δεν μπορούμε να μην δεν σας τα παραθέσουμε και φυσικά ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Ο πρώην (πλέον) τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης, βλέποντας πως έχει ένα τόσο μεγάλο ρόστερ και οι παίκτες του χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους για να φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, ζήτησε την τρέχουσα εβδομάδα να γίνουν δύο φιλικά παιχνίδια (το ένα με τον Πανθρακικό) και να ακυρωθούν τα εργομετρικά που είχαν κανονιστεί για την Κυριακή (7/9), αφού δεν συναινούσε ο Μακεδόνας τεχνικός να γίνουν αυτή τη χρονική στιγμή, δεδομένου πως οι μέρες που ακολουθούν είναι λίγες μέχρι το κρίσιμο ματς…

Μάλιστα όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, μάλλον και αυτός ήταν ο λόγος που ξεχείλισε το… ποτήρι και φτάσαμε στην απόλυση όπως δήλωσε εξάλλου ο ίδιος, αφού τα εργομετρικά ήταν το τελευταίο σήριαλ Πλεξίδα – Βοσνιάδη!

Ο Βοσνιάδης προπόνησε για τελευταία φορά το Σάββατο τους παίκτες του και ενημερώθηκε για το τέλος της συνεργασία του με την ΑΕΛ (χαρακτηριστικά η ανακοίνωση βγήκε μέσω facebook!).

Όπως πληροφορούμαστε όμως την Κυριακή το πρωί στις 10 έχει προγραμματιστεί τελικά προπόνηση (θα είναι με την παρουσία του νέου τεχνικού) και τα εργομετρικά που είχαν κλειστεί όχι με την συναίνεση του Βοσνιάδη για την ίδια μέρα ξαφνικά δεν θα γίνουν!!!

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως «πέρασε» του Βοσνιάδη και η ομάδα (για το καλό της…) όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί από τον Μακεδόνα τεχνικό δεν θα κάνει εργομετρικά αλλά προπόνηση αφού κάτι τέτοιο είναι μάλλον κακό για την ομάδα την τρέχουσα περίοδο.

Για την ιστορία όσα ζήτησε ο Βοσνιάδης σαν έμπειρος προπονητής που είναι, έγιναν πράξη, όμως εκείνος απολύθηκε!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.

Χρήστος Γκατζούλης