Βαθμολογία

Χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει Πιερικού…

Τύρναβος και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 0-0 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Αλκαζάρ

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ Τύρναβος και Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθαν ισόπαλοι με σκόρ 0-0 σε ένα παιχνίδι (Διγκόζης, Θεοδοσιάδης)είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλούς παίκτες αλλά και συστήματα, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων.

Του Βασίλη Βάνη

Με αλλαγές στην ενδεκάδα ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο ο Τύρναβος. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη παρατάχθηκε με νέα πρόσωπα (βλέπε Ζυγκερίδη, Ντάλλα, Καρακώστα, Παπαχρήστο) και με πειραματισμούς στο σύστημα από τον τεχνικό.

Οι ομάδες στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ξεκίνησαν κλειστά χωρίς να δημιουργούν πολλές αξιόλογες φάσεις,σε ένα δυνατό κατά τ΄άλλα φιλικό, που κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες κυρίως στο κέντρο του γηπέδου.

Και δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην βρεθεί ρυθμός στο παιχνίδι των δύο ομάδων και να παραμείνει έως το τέλος το 0-0.Αξίζει να σημειώσουμε πως το τελευταίο τεστ της ομάδας του Τυρνάβου ενόψει  του επαναληπτικού αγώνα με τον Πιερικό για το κύπελλο Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ στις 14 Σεπτεμβρίου.

Το φιλμ του αγώνα

7’ Κεφαλιά απο τον Μπουντούρη πάνω από τα δοκάρια.

19’ Ο Όττα περνάει όποιον βρίσκει στην μικρή περιοχή, βγάζει τετ α τετ τον Μούσσα ο οποίος στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μέλκα.

42΄ Σουτ από τον Τζέκο περνάει λίγο έξω από την εστία του Ντάλλα.

50' Σουτ από τον Μαυριά μπλοκάρει σταθερά ο Πρίφτης.

60΄Ο Τζέκος πιάνει ωραία κεφαλιά μπλοκάρει σταθερά ο Πρίφτης.

75' Ωραία λόμπα από τον Νίκιτς αποκρούει θεαματικά ο Πρίφτης.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Καραμανλής, Σαμαράς, Στεργιανός, Καρακώστας, Μούσσα, Παληγιώργος, Παπαχρήστος, Ιβανίδης, Όττα, Ζυγκερίδης.

Έπαιξαν και οι: Πρίφτης, Χαλούλος, Σιάτρας, Μπράνκοβιτς, Νταντίδης, Μιλουτίνοβιτς, Γεωργίου, Τσούκαλος, Σολφερίνο, Λίταινας, Σουλιώτης

Αναγένηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκα, Παπαργυρίου, Κουλοχέρης, Ρόβας, Κουλίδης, Μαυριάς, Γκουγκούδης, Μπουντούρης, Τζέκος.

Έπαιξαν και οι: Στάμος, Χατζηρίζος, Παναγιωτόπουλος, Αναστασίου, Μίχος, Αδαμόπυλος, Κοντός, Υφαντής, Βουτσιάς, Μπιτέλης, Τσιάμης.

Το τρίτο ημίχρονο

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας το.Επίσης είπε στους ποδοσφαιριστές του πως το παιχνίδι στο Αλκαζάρ με τον Πιερικό πρέπει να ξεκινίσει για αυτούς από το 0-0 και όχι από το 0-1 που τελείωσε στην Κατερίνη.

Στο ίδιο μήκος κύμματος και οι δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη όπου τόνισε πως θα ετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα για να πάρει την πρόκριση μέσα στον Γάζωρο.