Βαθμολογία

Βοσνιάδης φεύγει, Παναγόπουλος επιστρέφει!

Η σημερινή (6/9) προπόνηση ήταν ίσως η τελευταία του Αλέκου Βοσνιάδη ως προπονητή της ΑΕΛ. Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος έμεινε για κάτι παραπάνω από δύο μήνες στην ομάδα, ήρθε στην αρχή του καλοκαιριού με μεγάλη διάθεση για δουλειά, ωστόσο οι υπάρχουσες συνθήκες δεν επιτρέπουν την περαιτέρω παραμονή του στον πάγκο της "Βασίλισσας".

Η λήξη της συνεργασίας μεταξύ Βοσνιάδη και ΑΕΛ γίνεται σίγουρα με άδοξο τρόπο, αφού ο Έλληνας κόουτς πρόλαβε να καθίσει σε ένα μόλις επίσημο παιχνίδι, ενώ ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο μπορεί να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ η αποχώρηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr, ο κ. Βοσνιάδης είχε ζητήσει τις προηγούμενες ημέρες συνάντηση με τον κ. Πλεξίδα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα. Η συνάντηση αυτή δεν έγινε ποτέ και αυτό ήταν ένα ακόμη γεγονός που ενόχλησε τον 53χρονο τεχνικό. Τα προβλήματα στις σχέσεις Πλεξίδα - Βοσνιάδη ξεκίνησαν με την ανατροπή του σχεδιασμού της προετοιμασίας και την ακύρωση φιλικών, ενώ το ποτήρι "ξεχείλισε" ουσιαστικά με την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και την απαίτηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ για εργομετρικές εξετάσεις των παικτών, κάτι που βρήκε εντελώς αντίθετο τον Αλέκο Βοσνιάδη. Υπενθυμίζουμε ότι ο χορός των αποχωρήσεων ξεκίνησε χθες Παρασκευή, με την απομάκρυνση του Γιάννη Αλεξούλη από την θέση του τεχνικού συμβούλου.

Αναλαμβάνει ο Παναγόπουλος

Ο αντικαταστάτης του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο, θα είναι πιθανότατα ένας παλιός γνώριμος. Πρόκειται για τον πρώτο προπονητή που ανέλαβε στην εποχή Πλεξίδα στην ΑΕΛ, τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Ο νεαρός τεχνικός είχε καθίσει στον πάγκο της ΑΕΛ στις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής και αποχώρησε μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αφήνοντας την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Στην συνέχεια είχε ένα μικρό πέρασμα από τον Πανιώνιο, από τον πάγκο του οποίου αποχώρησε στις 15 Φεβρουαρίου 2014 και έκτοτε δεν έχει δουλέψει σε άλλη ομάδα.

Η αποχώρηση του Αλέκου Βοσνιάδη θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιη, οπότε το σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι μεγάλο για την ΑΕΛ.

Εν αναμονή ανακοινώσεων λοιπόν...

Αχιλλέας Ζαχαρούλης