Βαθμολογία

Έκανε ντεμπούτο αντίπαλος με την Εθνική του!

Ο 18άχρονος ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης και ένα από τα υποσχόμενα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Ντένις Σαλάνοβιτς, έχει διπλή υπηκοότητα: αυτή του Λιχτενστάιν και αυτή της Βοσνίας. Στο φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης ντεμπούταρε με τη φανέλα της πρώτης, αν και από εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται οριστικά με τη φανέλα της δεύτερης.

Αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα με τη φανέλα της εθνικής Λιχτενστάιν στην ήττα με 3-0 από την αντίστοιχη της Βοσνίας. Αλλά, το οξύμωρο είναι ότι ο Ντένις Σαλάνοβιτς από εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται για την εθνική Βοσνίας, χώρα στην οποία γεννήθηκε.

Η απόφαση λήφθηκε μετά την αναμέτρηση, σε συνάντηση που είχε ο διευθυντής της βοσνιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με τον ποδοσφαιριστή, έχοντας το δικαίωμα να το κάνει εφόσον συμμετείχε σε φιλική αναμέτρηση.

"Μιλήσαμε  με τον ίδιο και τους γονείς του και ήταν μία κοινή απόφαση. Ήδη σήμερα ξεκινήσαμε με το συντονισμό των απαραίτητων χαρτιών, προκειμένου να αγωνιστεί ο Σαλάνοβιτς στο μέλλον, για την εθνικής Βοσνίας", δήλωσε ο Έλβεντιν Μπέγκτς.

πηγή: mundodeportivo