Βαθμολογία

Είσαι έτοιμη να δεις τη θετική πλευρά;

Μετά από έναν χωρισμό -ειδικά αν δεν τον επέλεξες εσύ- είναι πολύ λογικό να βιώσεις τη λύπη και το πένθος που κουβαλά μαζί του ένα τέλος. Όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, όμως, πρέπει σταδιακά να υποχωρήσουν και να δώσουν τη θέση τους στην αισιοδοξία και στη χαρά. Ναι, θα στο ξαναπούμε πως αν δεν ήταν γραφτό δεν ήταν γραφτό και δεν μπορείς να κάνεις πολλά...

Αν ακόμα δεν μπορείς να δεις γιατί πρέπει αν χαίρεσαι με αυτόν τον χωρισμό... έχεις εμάς. Αυτοί είναι πέντε υπέροχοι λόγοι για να είσαι ξανά ελεύθερη και ωραία!

1 . Όλοι οι φίλοι σου σε περιβάλλον με τόνους αγάπης. Η κολλητή σου έκανε το αγαπημένο σου γλυκό, σε πήγε στο αγαπημένο σου μαγαζί για ψώνια, σου έφερε παγωτό το βράδυ που έκλαιγες και σου υπενθύμιζε κάθε πέντε λεπτά... "ξύπνα,. μα ήταν άσχημος"!

2. Βρήκες χρόνο να δεις επιτέλους τα αγαπημένα σου σίριαλ και ταινίες. Μαζί του έβλεπες τα δικά του αγαπημένα στη τηλεόραση και στο DVD player... Πες αλήθεια όμως; Δεν σου έλειψε λίγο ο καναπές σου, το παγωτό σου και το αγαπημένο σου σίριαλ; Η ζωή έχει πολλές ακόμη απολαύσεις από το του κάνεις τα χατίρια.

3. Τώρα μπορείς να αγοράσεις εκείνο το φόρεμα που πάντα σου έλεγε ότι είναι αποκαλυπτικό. Τον αγαπούσες τόσο που του είχες δώσει δικαίωμα να επεμβαίνει και στις στιλιστικές σου επιλογές. Και αυτό το φόρεμα που σου είχε μείνει απωθημένο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για τον χωρισμό. Γιατί αν δεν μπορούσε να καταλάβει τις ανάγκες σου τότε γιατί να είναι δίπλα σου;

4. Αυτός ο χωρισμό θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά; Όχι, δεν υποστηρίζουμε ότι πρέπει να σταματήσεις να τρως, αλλά όλη αυτή η ενέργεια και ο έξτρα χρόνος που ξαφνικά έχεις για τον εαυτό σου θα σε οδηγήσουν στο γυμναστήριο, στη σχολή χορού σε ένα σπορ που πάντα ήθελες να ξεκινήσεις. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το σήμερα!

5. Τώρα ξέρεις τι θέλεις. Ελπίζουμε πως αυτή η σχέση και αυτός ο χωρισμός σου έμαθε τι σου αρέσει, τι δεν σου αρέσει από το άλλο φύλο, πότε πρέπει να κάνεις υποχώρηση για να τον κρατήσεις και πότε είναι μάταιος κόπος να παλεύεις για κάποιον που δεν προσπαθεί το ίδιο για τη σχέση σας. Είσαι πλέον ελεύθερη να βρεις αυτόν που ψάχνεις χωρίς να σε εμποδίζει τίποτα.

Πηγή: queen.gr