Βαθμολογία

Τα εργομετρικά πυροδοτούν νέες διαφωνίες

Μετά το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ο προπονητής της ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης, ήθελε να κλείσει δύο φιλικά μέχρι και το επαναληπτικό παιχνίδι του Βόλου την ερχόμενη Παρασκευή, ούτως ώστε η ομάδα να παραταχτεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη.

Μάλιστα, ο κύριος Βοσνιάδης είχε έρθει σε επαφή με τον Πανθρακικό για την διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού, ωστόσο τελικά το παιχνίδι δεν έκλεισε. Με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, λογικά δεν θα γίνει κάποιο φιλικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, την Κυριακή έχουν κλειστεί εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον προπονητή.

Έτσι, βλέπουμε πως αντί τα πράματα να καταλαγιάσουν ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα στον Βόλο για να πάει η ομάδα ήρεμη στο παιχνίδι, συμβαίνει το αντίθετο. Μετά και την απομάκρυνση του Γιάννη Αλεξούλη από την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας φαίνεται ότι οι σχέσεις του προπονητή με την διοίκηση δεν είναι και οι καλύτερες.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα για την ομάδα και δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλες αποχωρήσεις από την ΑΕΛ.