Βαθμολογία

Τεχνικός διευθυντής στην Παναχαϊκή ο Κιάσσος

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι την θέση του τεχνικού διευθυντή και αρμοδίου για όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες της εταιρείας αναλαμβάνει ο Κώστας Κιάσσος.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα ευτυχής για αυτή την εξέλιξη λόγω του ότι ο πολύ μεγάλος αυτός ποδοσφαιριστής αποφάσισε να σταματήσει την 25ετή επαγγελματική του καριέρα ως ποδοσφαιριστής και ως ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής και να ξεκινήσει την νέα του καριέρα ως τεχνικός διευθυντής στην ιστορική μας ομάδα.

Ο Κώστας Κιάσσος έχει κατακτήσει πρωταθλήματα Ελλάδας και Κύπρου με τον Παναθηναϊκό και ΑΠΟΕΛ , έχει παίξει σε δεκάδες παιχνίδια στο CHAMPIONS LEAGUE και στο EUROPA LEAGUE. Έχει κατακτήσει περισσότερα από 10 πρωταθλήματα στην Β’ Εθνική και έχει αγωνισθεί σε περισσότερα από 500 παιχνίδια σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Κώστας Κιάσσος έχει αγωνισθεί στο πρωτάθλημα Ισπανίας και στο πρωτάθλημα Αγγλίας, είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Ανδρών – Ελπίδων και Νέων, είναι πτυχιούχος της γυμναστικής Ακαδημίας και πτυχιούχος εργοφυσιολογίας και μιλάει άπταιστα Ισπανικά και Αγγλικά. Ο Κώστας Κιάσσος πριν αναλάβει την θέση είχε προσωπικές επικοινωνίες τόσο με το γενικό διευθυντή της Π.Α.Ε. Ποτή Τσιριμπή όσο και με τον προπονητή της ομάδας μας Σπανό Δημήτριο και υπήρξε ταύτιση απόψεων όσον αφορά τις αρμοδιότητες καθενός από αυτούς».