Βαθμολογία

Προμοτάρουν… τον Νίνη στην Αγγλία

Αγγλική ιστοσελίδα παρουσιάζει έξι ελεύθερους παίκτες με τους οποίους «πρέπει» να ασχοληθεί η Έβερτον. Πρώτος και… καλύτερος ο Σωτήρης Νίνης, με το δημοσίευμα να κάνει λόγο για κορυφαία... μεταγραφή!

Σε μεγάλη εκτίμηση έχουν τον Σωτήρη Νίνη στην Αγγλία. Τρανή απόδειξη, αφιέρωμα ιστοσελίδας για τους καλύτερους ελεύθερους ποδοσφαιριστές με τους οποίους πρέπει να ασχοληθεί η Έβερτον. 

Ο Έλληνας μέσος δεν βρίσκεται απλώς στην λίστα, αλλά είναι το νούμερο «1»! 

Τα λόγια των Άγγλων για τον Νίνη είναι άκρως κολακευτικά, όπως ότι: «Είναι παίκτης που παρακολουθείται από την ευρωπαϊκή ελίτ». 

Μάλιστα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που αν και δεν τα κατάφερε στην Ιταλία, ο προπονητής των «ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μπορεί να βγάλει στην... επιφάνεια τις τρομερές ικανότητες του. 

«Αυτός ο παίκτης μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη μεταγραφή που θα μπορούσε να κάνει ποτέ ο Ισπανός τεχνικός», αναφέρουν χαρακτηριστικά! 

Εκτός του 24χρονου μέσου ικανοί για να αγωνιστούν στην Έβερτον είναι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι Ζόνας, Νιλμάρ, Παρκ Τσου Γιουνγκ, Μοντιμπό Ντιακιτέ, Ούγκο Αλμέιδα.