Βαθμολογία

Επίσημη πρόταση στον Ροναλντίνιο από την… 6η κατηγορία!

Το ενδιαφέρον της για τον Ροναλντίνιο έδειξε και επίσημα η Μπέιζινγκστοουκ Τάουν, ομάδα της Κόνφερενς, όπως επιβεβαίωσε και ο διευθυντής μάρκετινγκ του συλλόγου. Διαβάστε τι είπε. 

Ο Ροναλντίνιο παραμένει χωρίς ομάδα, κάτι που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Μπέιζινγκστοουκ Τάουν η οποία κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Βραζιλιάνο! 

Πρόκειται για ομάδα του νοτίου τομέα της Κόνφερενς, δηλαδή 6η κατηγορία Αγγλίας! 

Την επίσημη, λοιπόν, πρόταση των Άγγλων να υπογράψουν συμβόλαιο με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν επιβεβαίωσε και ο διευθυντής μάρκετινγκ του συλλόγου, μιλώντας στον αγγλικό Τύπο. 

«Έχουμε καταθέσει προσφορά στον αδερφό του, που είναι και ατζέντης του, και ανυπομονούμε να ακούσουμε την απάντησή του. Ρίξαμε μια ματιά στους παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμη ομάδα και σοκαριστήκαμε όταν είδαμε πως ο Ροναλντίνιο είναι ελεύθερος. 

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, πως η καλύτερη λύση για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι να παίξει στην Μπέιζινγκστοουκ Τάουν! Είμαστε τρίτοι στον βαθμολογικό πίνακα και αν γίνει αυτή η κίνηση δεν είναι σπουδαίο μόνο για μας αλλά για ολόκληρη την Non-League Football», ήταν τα λόγια του Σάιμον Χουντ.