Βαθμολογία

Στην Αθήνα για τον Ατρόμητο ο Σο

Ο Χαμπίμπ Πάπε Σο θα αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό χτύπημα του Ατρόμητου, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ βρίσκεται στην Αθήνα για εξετάσεις (εργομετρικές και ιατρικές) και υπογραφές.

Είχαμε αναφέρει προ ημερών ότι η υπόθεση του Αφρικανού πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού δεν έχει κλείσει αρνητικά και αυτό διότι η ομάδα του Περιστερίου είχε αποφασίσει να εξαντλήσει τα περιθώρια να τον εντάξει στο δυναμικό, ούσα αποφασισμένη να ξεπεράσει τους γραφειοκρατικούς σκοπέλους. Σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Σο ήταν σε δικαστική διαμάχη (στη FIFA) με την Ελάζιγκσπορ, καθώς είχε προσφύγει στη FIFA ζητώντας οφειλόμενα επτά μηνών. Η τουρκική ομάδα είχε... απαντήσει και αναφερόταν ότι το μισό χρηματικό ποσό αφορά πρόστιμο στον Σο για πειθαρχικά παραπτώματα.

Το ζητούμενο όμως είναι ότι ο Σενεγαλέζος δικαιώθηκε στη FIFA, καθώς αυτή του δίνει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, παρά το ότι δεν έχει λύσει το συμβόλαιο με την Ελάζιγκσπορ. Οι νομικοί του Ατρόμητου έχουν ξεψαχνίσει το θέμα και θεωρούν πως μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, που θα ενισχύσει σημαντικά τον σύλλογο του Περιστερίου.

Στο μεταξύ, οι «κυανόλευκοι» κατέληξαν στην επιλογή του Γιάννη Κοντοέ για να καλύψουν το κενό του Κώστα Γιαννούλη. Θυμίζουμε ότι στα τέλη Μαΐου το «Goal» είχε αναφέρει ότι ο 28χρονος αμυντικός ήταν στη μεταγραφική λίστα του Ατρόμητου, που τον προτίμησε έναντι του 31χρονου Σλοβάκου Μάρεκ Τσεχ, διότι μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις.

«Ο στόχος της πεντάδας είναι εφικτός όπως και ο στόχος του κυπέλλου Ελλάδας. Οταν ερχόμουν στο Περιστέρι ήξερα ότι θα έπαιζα σε μια πολύ δύσκολη έδρα με φανατικό κοινό που ακολουθεί παντού τον Ατρόμητο και χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας και θα δώσω το 100% για τη φανέλα και τον κόσμο της. Αν και υπέγραψα για ένα έτος, η πεποίθησή μου είναι ότι θα μείνω περισσότερα χρόνια» δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

πηγή: sentragoal.gr