Βαθμολογία

Αντί φιλικού… οικογενειακό διπλό!

Πολύ καλή η παρουσία των παικτών που αγωνίστηκαν

Δύο γκολ ο Ζοφρί Ντερνίς που προετοιμάζεται ενόψει Βόλου

Άνω κάτω έχει γίνει η ομάδα τα τελευταία 24ωρα με τα φιλικά παιχνίδια! Η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές έχει ανατραπεί ο σχεδιασμός από το διάστημα που η ΑΕΛ ήταν στο Ελατοχώρι μέχρι και σήμερα, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να αναγκάζεται να αλλάξει αρκετές φορές τα πλάνα του ώστε οι παίκτες να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο.

Την Παρασκευή 12/9 η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στον Βόλο τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό του Κυπέλλου σε ένα κομβικό παιχνίδι. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο Βοσνιάδης ζήτησε να γίνουν την τρέχουσα εβδομάδα όχι ένα αλλά δύο φιλικά με στόχο οι παίκτες να πάρουν 90λεπτα στα πόδια τους, αφού οι περισσότεροι δεν έχουν παίξει, με ένα ρόστερ που είναι υπεράριθμο.

Παρόλα αυτά και μέχρι τη στιγμή που γράφουμε το ρεπορτάζ δεν έχει οριστικοποιηθεί κάποιο φιλικό και λογικά δεν θα γίνει αφού το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί πρωινές προπονήσεις και από Δευτέρα η ομάδα μπαίνει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ λοιπόν στον κίνδυνο οι παίκτες του να παραμείνουν χωρίς παιχνίδι στα πόδια τους, αποφάσισε την Πέμπτη το απόγευμα να κάνει ένα οικογενειακό διπλό διάρκειας 85 λεπτών στο «Γ. Μητσιμπόνας» που είναι σε κακή κατάσταση και αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τεχνικό τιμ και παίκτες αφού υπάρχει καθημερινά μεγάλος κίνδυνος ακόμη και για τραυματισμούς.

Μάλιστα στο φιλικό πήρε μέρος και ο Ζοφρί Ντερνίς που ήταν πολύ καλός, σημείωσε δύο γκολ και έβγαλε και δύο ασίστ πάρε – βάλε. Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν αγωνίστηκαν οι Αναστασάκος (ενόχληση στη μέση) και Τζούνιορ (χτύπημα στο κουντεπιέ). Παράλληλα ορισμένοι παίκτες ξεκουράστηκαν, ενώ οι Τσιλιγκίρης, Σουάνης, Περίκο κάνανε με τον γυμναστή της ομάδας αποφόρτιση (ΤRX).

Αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση, ενώ το Σαββατοκύριακο θα γίνουν πρωινές και από Δευτέρα η ομάδα θα περάσει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει Βόλου.

Σίγουρα παίκτες και τεχνικό τιμ είναι στεναχωρημένοι από την ήττα του Αλκαζάρ καθώς και την εμφάνιση της ομάδας, παρόλα αυτά όλοι θέλουν να αφήσουν πίσω αυτό το παιχνίδι ως μια κακή παρένθεση και να αλλάξουν τα δεδομένα με μια νίκη – πρόκριση μέσα στο Βόλο.

Του Χρήστου Γκατζούλη