Βαθμολογία

Πρώτη για Παπαδόπουλο

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο φιλικό με τον Αιγινιακό. Επανέρ «Λύνονται» σιγά-σιγά τα χέρια του Άγγελου Αναστασιάδη. 

Η σημερινή (4/9) ήταν ημέρα επιστροφής στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ύστερα από το τριήμερο ρεπό, κατά το οποίο πάντως δεν... ξαπόστασαν όλοι. Όσοι δεν ήταν στην αποστολή με τον Πλατανιά, οι τραυματίες, αλλά και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση, συνέχισαν εν τω μεταξύ την δουλειά. 

Όσοι έχουν μείνει πίσω, διότι λείπουν και αρκετοί λόγω Εθνικών ομάδων, συγκεντρώθηκαν το πρωί στην Τούμπα και έχουν δώσει ραντεβού το απόγευμα (17:45) και πάλι στο γήπεδο της ομάδας. 

Ο Μάαρτεν Μάρτενς είναι στον δρόμο της… επιστροφής, καθώς έχει σχεδόν ξεπεράσει το πρόβλημα στην πλάτη. Πάνω-κάτω το ίδιο ισχύει και για τον Γκολάσα, που έπαθε θλάση στο ματς με την Ίντερ και σύντομα θα είναι σε κατάσταση να ακολουθήσει τους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας. 

Ο Στέλιος Κίτσιου έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο έμεινε για θεραπεία, αφού έχει θλάση πρώτου βαθμού (την έπαθε στο ματς με τον Πλατανιά) στο δικέφαλο μηριαίο και ο χρόνος απουσίας του εκτιμάται στις 10-12 μέρες. 

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και όπως φάνηκε σήμερα μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Αιγιανιακό και να φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ. 

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης (Εθνική Ελλάδας), Ρατς (εθνική Ρουμανίας), Μακ (Εθνική Σλοβακίας), Κάτσε (Εθνική Αλβανίας), Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, Πόζογλου (Εθνική Νέων). χονται Μάρτενς, Γκολάσα.