Βαθμολογία

Νέα αναβολή.... έντονα προβληματισμένος ο Βοσνιάδης!

Σοβαρό κίνδυνο διατρέχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ, αφού υπάρχει η πιθανότητα να αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα στον Βόλο για τον επαναληπτικό του κυπέλλου χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Μπορεί η λέξη "κίνδυνος" να ακούγεται υπερβολική, αλλά αν συνδυάσουμε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν είναι...

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο κ. Βοσνιάδης είχε ζητήσει από την διοίκηση να κλείσει δύο φιλικά για την εβδομάδα που διανύουμε, προκειμένου να έχει καλύτερη άποψη για το ρόστερ και οι παίκτες να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μέχρι στιγμής και 8 περίπου μέρες πριν την διεξαγωγή του δεύτερου επίσημου αγώνα της χρονιάς κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της ΑΕΛ είναι ότι έχει ένα ρόστερ 32 ποδοσφαιριστών, που στην αρχή της προετοιμασίας διεκδικούσαν επι ίσοις όροις θέση στην ενδεκάδα, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν στα πόδια τους ούτε ένα 90λεπτο μέχρι στιγμής.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη ιστορία με την αναβολή των φιλικών ξεκίνησε όσο ακόμα η ομάδα βρισκόταν στο Ελατοχώρι, όταν και ακυρώθηκε προγραμματισμένο φιλικό με τον Πιερικό. Στην συνέχεια στο προγραμματισμένο φιλικό με την βουλγάρικη Μάρεκ Ντούμπνιτσα, στην θέση της εμφανίστηκε η αλβανική Ελμπασάνι, ενώ το φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που είχε προγραμματιστεί για της 23/8 αναβλήθηκε και την θέση των κιτρινόμαυρων πήρε ο Πανηλειακός. Τέλος, το παιχνίδι που επρόκειτο να διεξαχθεί τελικά αυτό το Σάββατο με την ΑΕΚ οδηγήθηκε σε οριστική ματαίωση με την ανίπαλο που θα την αντικαταστήσει να μην έχει βρεθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας από κύκλους γύρω από την ομάδα, ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι έντονα προβληματισμένος από αυτές τις εξελίξεις, αφού βλέπει για μια ακόμη φορά τον προγραμματισμό του να ανατρέπεται. Επιπλέον, ο έμπειρος τεχνικός ήθελε μέσα από αυτά τα φιλικά να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ζοφρί Ντερνίς. Ο κ. Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του βαδίζουν ουσιαστικά στα "τυφλά" σε ότι αφορά την τελική τους απόφαση για την ενδεκάδα.

Η προετοιμασία των "βυσσινί" για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Ε.Α.Κ.Β συνεχίζεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης