Βαθμολογία

Στον Παναργειακό ο Ετόφ

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: «Ο Γιορντάν Μπορίσοφ Ετοφ όπως είναι το πλήρες όνομα του (Yordan Etov) είναι υψηλόσωμος και συγκεκριμένα 1.90μ., ύψος, και 25 ετών, γεννημένος συγκεκριμένα στις 10/2/1989 στο Κονστάντοβο της Βουλγαρίας. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπότεφ Πλόβντιβ (Botev 1912 Plovdiv) όπου το 2007 έκανε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του. Ενω μετά από 5 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν 2009-2010, τον Ιανουάριο 2010 μεταπήδησε στη Brestnik 1948 για έξι μήνες δανεικός (5 συμμετοχές) και έπειτα το καλοκαίρι του 2011 στην Chepinets (Γ' Εθνική Βουλγαρίας) ως τον Ιανουάριο του 2012 (14 συμμετοχές σε επίσημα ματς και 13 γκολ συνολικά με αυτήν).

Και τον Ιανουάριο του 2012 μεταγράφηκε στην Chavdar Etropole (Β' Εθνική Βουλγαρίας, όπου έμεινε εκεί ως το καλοκαίρι του 2013 (συνολικά εκεί 36 συμμετοχές και 8 γκολ, με 11 - 2 στην πρώτη μισή σεζόν και 24 - 6 στη δεύτερη, ολόκληρη).

* Το περασμένο καλοκαίρι, βγήκε για πρώτη φορά εκτός συνόρων και τον απέκτησε η Δόξα Δράμας (Β' Εθνική, Βόρειος όμιλος), ερχόμενος έτσι στην Ελλάδα. Εκεί, έδειξε από την αρχή πολύ καλά στοιχεία στην επίθεση με την συνολική παρουσία του μέσα στην περιοχή. Σε μια ομάδα που ταλαιπωρήθηκε εξαρχής από οικονομικά προβλήματα, είχε αρκετές προτάσεις και τον Ιανουάριο (και μάλιστα παραλίγο να φύγει για τον Πανελευσινιακό με πολύ καλή πρόταση για έξι μήνες) αλλά τελικά η Δόξα τον κράτησε ως τη λήξη της σεζόν λόγω του μονοετούς συμβολαίου που είχε. Κι έκλεισε τη σεζόν με 18 ματς πρωταθλήματος κι 1 γκολ (έπαιξε και ως δίδυμο στην επίθεση με το Διαμαντόπουλο, ως δεύτερος επιθετικός αυτός και φορ ο Έλληνας παίκτης σε κάποια ματς, και βοήθησε και στο να ανοίγει διαδρόμους). Στην φωτο ο παικτης με το Μελος του Δ.Σ. της ομαδας Γιαννης Κουταλης».