Βαθμολογία

«Για πάντα στη καρδιά μου η Νιούκαστλ»

Δεν ξεχνάει την υποστήριξη των φίλων της Νιούκαστλ προς το πρόσωπό του ο Χατέμ Μπεν Αρφά, ο οποίος έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους φίλους της ομάδας μετά τον δανεισμό του στη Χαλ.

Όταν ο Χατέμ Μπεν Αρφά άφησε την Μαρσέιγ για την Νιούκαστλ δεν άργησε να εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας του «Σεντ Τζέιμς Παρκ». 

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός την τελευταία μέρα των μεταγραφών αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού από τη Χαλ Σίτι. Όμως ο Γάλλος δεν ξέχασε τους φίλους της Νιούκαστλ και τους έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα, τονίζοντας ότι ο σύλλογος και ο κόσμος του θα είναι για πάντα στη καρδιά του. 

Το μήνυμά του: 

«Ευχαριστώ τους φίλους της Νιούκαστλ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν όσα χρόνια αγωνίστηκα στο σύλλογο. Η ομάδα και εσείς θα υπάρχουν για πάντα στη καρδιά μου. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της Νιούκαστλ και της Χαλ για την πραγματοποίηση αυτού του δανεισμού. Εύχομαι στη Νιούκαστλ καλή τύχη και ελπίζω να έχουν καλή αγωνιστική χρονιά. 

Ανυπομονώ να ξεκινήσω και πάλι απ’ την αρχή τη καριέρα μου στη Χαλ. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που έδειξε εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου και με έφερε εδώ. 
Εμπρός Νιούκαστλ»