Βαθμολογία

Σκέφτονται την επόμενη μέρα στην ΑΕΛ

Σίγουρα στην πόλη της Λάρισας επικρατεί μεγάλη εσωστρέφεια και πίκρα μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα της ΑΕΛ στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στον θεσμό του κυπέλλου στο στάδιο Αλκαζάρ. Βέβαια στην ίδια την ΑΕΛ, μόνο με σταυρωμένα χέρια δεν κάθονται και ήδη σχεδιάζουν τις κινήσεις τους για την επόμενη μέρα.

Όπως είναι απόλυτα λογικό και συνηθισμένο, εικδικά εδώ στην Ελλάδα, μετά από μια κακή εμφάνιση ο πρώτος που στοχοποιείται σε μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι ο προπονητής. Κάτι ανάλογο πήγε να συμβεί και με την περίπτωση του Αλέκου Βοσνιάδη, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και επίρριψη ευθυνών, αφού η ομάδα είναι ανέτοιμη και η περίοδος πολύ περίεργη για όλους τους συλλόγους.

Όπως γράψαμε και πιο πάνω όμως, στο "βυσσινί" στρατόπεδο δεν επαναπαύονται και προσπαθούν να διορθώσουν τα όποια λάθη έχουν γίνει όσο είναι ακόμα νωρίς.

Γ.Σ. για Βοσνιάδη και άλλα

Χθες στα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Κύπρου, διεξήχθη πολύωρη έκτακτη γενική συνέλευση μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου, για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της ήττας από τον Ολυμπιακό Βόλου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα μέλη του Δ.Σ. συζητούσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για να βγάλουν κάποια άκρη.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν λοιπόν ήταν και αυτό του προπονητή. Μετά από πολύωρη συζήτηση λοιπόν, αποφασίστηκε η συνέχεια της συνερργασίας με τον Αλέκο Βοσνιάδη και η στήριξη προς το πρόσωπό του. Στην ΑΕΛ πιστεύουν στις ικανότητες του Έλληνα τεχνικού, ενώ θεωρούν ότι μια αλλαγή προπονητή σε αυτή τη χρονική περίοδο, μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα.

Ξεκινά σήμερα η προετοιμασία για τον Βόλο

Σε ότι αφορά την προετοιμασία για τον επαναληπτικό στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό την άλλη Παρασκευή 12/9, αυτή ξεκινά σήμερα. Αυτή τη φορά όμως ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει ένα επιπλέον όπλο στην φαρέτρα του και μάλιστα το πιο βαρύ του ρόστερ. Αναφερόμαστε φυσικά στον Γάλλο μεσοεπιθετικό Ζοφρί Ντερνίς, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι στο ΕΑΚ Βόλου, με τον Έλληνα τεχνικό να σκέφτεται να του δώσει ακόμη και φανέλα βασικού, εαν δει ότι είναι 100% έτοιμος μέσα στις επόμενες ημέρες. Στο προπονητικό τιμ των "βυσσινί" πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του και όχι άδικα, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά σε ένα παιχνίδι.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης