Βαθμολογία

Ακόμα μια χρονιά το τρόπαιο στην Γιάννουλη!!!

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε να κατακτήσει το Super Cup Ερασιτεχνών, αυτήν την φορά απέναντι  στην Δόξα Βλαχογιαννίου, της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 3-1 στο παιχνίδι που έγινε στο στάδιο Αλκαζάρ, παρουσία περίπου 200 φιλάθλων.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Έτσι, ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, κατέληξε στην Γιάννουλη, που για ακόμα μια χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της.

Δυατυχώς όμως, το μοναδικό μελανό σημείο στο παιχνίδι, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα της Δόξας Βλαχογιαννίου, Ευριππίδη Βακουφτσή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του τοποθετηθούν ράμματα, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα κριθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Στα αγωνιστικά τώρα, παρά το γεγονός ότι το Βλαχογιάννι κατάφερε να ανοίξει το σκορ λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, οι “πράσινοι” βρήκαν τις απαντήσεις και ισοφάρισαν με τις δυο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μέρος η Γιάννουλη μπήκε πιο επιθετικά και κατάφερε να πετύχει ακόμα δυο τέρματα και να πάρει την νίκη.

Το σκορ για την ομάδα του Νίκου Φακίτσα, άνοιξε στο 27' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μεζίνι, για να απαντήσει η Δήμητρα στο 39' με τον Κοταρέλα να ευστοχεί από τα 11 βήματα σε πέναλτι που κέρδισε ο Μανάκας.

Στο 56' ο Πατσιωτός με ένα πολύ όμορφο σουτ έβαλε μπροστά την ομάδα των Μπουρνάκα-Μπακογιάννη, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 77' ο Καραβασίλης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος (52΄Φατούρας), Φιλιππούλης, Αθανασίου, Εμμανουήλ, Θώμος, Σπανός (66΄Καραβασίλης), Μανάκας, Πατσιωτός, Κοταρέλας, Μάτος (78΄Γκαλγκανόπουλος).

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής (10΄λ.τ Χαλκιάς),, Βάλλας, Μήσιος Δ., Μεζίνι, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Δήμος, Φαρμάκας (66΄Τζιόλας), Ξεφτέρης (66΄Αθανασούλης).