Βαθμολογία

Ήρθε για να μείνει ο Διογένης!

Ο Διογένης Λάρισας ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του στο βοηθητικό της Νεάπολης ενόψει της νέας χρονιάς που θα τον βρει στην Β' ΕΠΣ Λάρισας.

Η λαρισινή ομάδα πραγματοποίησε ονειρέμενη πορεία πέρυσι στην Γ' ΕΠΣΛ πετυχαίνοντας την άνοδο, που κακά τα ψέματα λίγοι περίμεναν. Αποτέλεσαν την πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας ίσως την πιο σταθερή πορεία από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Όπως παραδέχονται και οι ίδοι οι παίκτες, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κύργιας πρόκειται για τον πιο ερασιτεχνικό σύλλογο του Νομού, δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις για την πορεία της ομάδας και θέλουν πάνω απ' όλα να παίζουν ποδόσφαιρο.

Στα αξιοσημείωτα για τον Διογένη είναι η παραμονή του Ανδρέα Γιαννάκη στον σύλλογο. Ο 24χρονος δεξιός εξτρεμ δέχθηκε κρούση από την ΠΑΕ Τύρναβος για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ωστόσο την απέρριψε αμέσως, αφού προτίμησε να παραμείνει ερασιτέχνης.

Οι δηλώσεις

Σε ότι αφορά το κομμάτι των δηλώσεων, τοποθετήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνος Μαζιώτης, Φάνης Βουλγαράκης και Ανδρέας Γιαννάκης.

Μαζιώτης: "Καλό πρωτάθλημα χωρίς παρεξηγήσεις"

"Καλή χρονιά σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και στις άλλες ομάδες τους ομίλου μας. Πιστεύω ότι στις δυνατότητες της ομάδας μας είναι να ανέβει, γιατί έχουμε πολύ καλούς έμπειρους, αλλά και νεαρούς παίκτες. Να ευχηθώ να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς τσακωμούς και περετέρω παρεξηγήσεις και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά."

Βουλγαράκης: "Μπορούμε να διεκδικήσουμε και την άνοδο"

"Για εμάς ευελπιστούμε να κάνουμε μια καλή πορεία και γιατί όχι αν δούμε ότι μπορούμε να μην διεκδικήσουμε και νέα άνοδο φέτος... Να ευχηθώ τόσο στην δική μου ομάδα όσο και στις υπόλοιπες να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς."

Γιαννάκης: "Δυνατό ξεκίνημα όπως πέρυσι!"

"Ξεκινάμε και πάλι δυνατά, όπως και πέρυσι. Θα δώσουμε και φέτος ότι έχουμε για να πάει καλά η ομάδα με σταθερά βήματα προς την κορυφή. Βασικός στόχος για φέτος είναι κρατηθούμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη και στις υπόλοιπες ομάδες."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης