Βαθμολογία

Εστιατόρια που θα δέχονται και σκυλιά

Who let the dogs in? Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται έρχονται τα εστιατόρια στην Καλιφόρνια που θα επιτρέπουν την είσοδο σε σκυλιά, μαζί φυσικά με τους ιδιοκτήτες τους! Μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο απαγορευόταν δια νόμου, ωστόσο φαίνεται πώς τα πράγματα θα αλλάξουν και μάλιστα πολύ σύντομα...

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του «The Economist» ένας νέος νόμος ανοίγει τις πόρτες στα κατοικίδια των πελατών εστιατορίων στην Καλιφόρνια, διαμορφώνοντας μάλιστα και ειδικό χώρο υποδοχής για αυτά.

Το νέο νομοσχέδιο που αναμένεται να εγκριθεί από φιλόζωο γερουσιαστή θα επιτρέπει σε ιδιοκτήτες σκύλων να παίρνουν μαζί τα σκυλιά τους, όταν πάνε σε εστιατόρια με εξωτερικούς χώρους-βεράντες.

Το νομοσχέδιο έχει σαν στόχο να αυξήσει την πελατεία στα εστιατόρια, προβλέποντας αυτό το ελαστικό μέτρο για όσους έχουν σκυλιά και βγαίνουν για βόλτα. Έτσι όταν θα θέλουν να τσιμπήσουν κάτι, το γεγονός ότι έχουν μαζί το σκύλο τους δεν θα είναι αποτρεπτικό.

Τα εστιατόρια θα μπορούν να φτιάξουν χώρους για τα σκυλιά. Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι που αντιδρούν, ισχυριζόμενοι ότι μπορεί τα σκυλιά να δαγκώνουν άλλους πελάτες, ενώ βάζουν στο τραπέζι και το θέμα της υγιεινής.

Πηγή: thessalianews.gr