Βαθμολογία

Ήττα για τους Νέους του Τυρνάβου

Την ήττα γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα Νέων του Τυρνάβου απέναντι στην Αστραπή Νέας Πολιτείας, με σκορ 1-2. Οι συνεχόμενες προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας επέφεραν κούραση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Το σκορ για τον Τύρναβο άνοιξε ο Βογιατζής γράφοντας το 1-0, ενώ το 1-1 έγινε ένα λεπτό πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Η εικόνα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν η ίδια όπως στο τέλος του πρώτου, όπου η ομάδα της Νέας Πολιτείας διαμόρφωσε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Για την ομάδα του Κουτσαφτίκη αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι Χαρισούλης, Μάτζαρης, Πανόπουλος, Μητσιογιάννης, Ανδρέου, Δάσσιος, Αλεξίου, Ντιντής, Βογιατζής, Χριστίδης και Χατζής.

Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο  προπονητής του Τυρνάβου πέρασε στο γήπεδο τους Παναγιώτου, Γελαλή, Πρατσίλα, Τασιούλη, Λόλα, Πέρπερα, Μακρή, Ακρίβο και Τσεκούρα. Αξιοσημείωτο είναι πως στον αγώνα λεπτά συμμετοχής και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι υπό δοκιμή.