Βαθμολογία

Έδειξε έτοιμος ο Δαμασιακός στην πρόβα τζενεράλε

* Οι ελλείψεις στοίχησαν την ομάδα του Αμπελωνιακού (1-3)

Μία εβδομάδα έμεινε πριν την σέντρα της Α’ ΕΠΣΛ και την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Αμπελωνιακού, η ομώνυμη ομάδα αναμετρήθηκε με τον «νεοφώτιστο» Δαμασιακό σε ένα καλό τεστ για τους δύο συλλόγους. Τελικό αποτέλεσμα 1-3 με τους τεχνικούς των δύο ομάδων να τσεκάρουν τους παίκτες τους και να σχηματίζουν μια καλύτερη εικόνα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αξίζει αναφέρουμε πως ο Αμπελώνας παρατάχθηκε με βασικές απουσίες των Γρηγορίου, Τζαρτζάκη και Πρικάκη. Οι «πράσινοι» δεν έδειξαν ακόμη έτοιμοι αν και βέβαια ο χρόνος είναι υπέρ τους.

Αντίθετα ο Δαμασιακός και αυτός με ελλείψεις (Μουσιάρης, Μπακαϊμης, Λέτσιος, Σεϊζης), έδειξε πολύ καλά στοιχεία και παρουσιάστηκε έτοιμος για την πρεμιέρα.  

Τραυματίστηκαν Μπουνές και Μπίκος

Μία απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε στο Κυριακάτικο φιλικό ανάμεσα στον Αμπελώνα και τον Δαμασιακό στο 30’. Σε μια εναέρια μονομαχία Μπουνέ και Μπίκου, οι δύο παίκτες τραυματίστηκαν με τον πρώτο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου του έγιναν εφτά ράμματα στο κεφάλι. Από την άλλη ο Μπίκος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο και τελικά απέφυγε τα χειρότερα.

Το φιλμ του αγώνα

15’ Ο Μπουκουβάλα μπήκε στην περιοχή, έδωσε την μπάλα στον Μπουνέ και αυτός μόνος του με τον τερματοφύλακα έκανε το 0-1.

32’ Μόνος του βρέθηκε ο Λόλας, έκανε το σουτ και απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

33’ Ωραίο γύρισμα του Τσιάλτα με το κεφάλι, πήρε την μπάλα ο Λόλας και έκανε ανάποδο ψαλιδάκι με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

36’ Ο Τσιάλτας έβγαλε ωραία πάσα στον Μπουκουβάλα, αυτός σούταρε επάνω στον τερματοφύλακα με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

37’ Ωραίο ασίστ του Τσακνάκη από πλάγια, έστρωσε στον Λόλα τη μπάλα και αυτός με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2.

44’ Ο Συκιώτης μειώνει σε 1-2 με πέναλτι σε ανατροπή του Βούκια.

45’ Ο Λόλας σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα από ασίστ του Νάκα.

63’ Ανατράπηκε ο Μπουκουβάλας, δόθηκε πέναλτι με τον Τσιάλτα να κάνει το τελικό 1-3.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Μούργκας, Κωτούλας, Γκόλτσος, Μπίκος, Κούρος, Βούκιας, Ρόκα, Συκιώτης, Κακαβίτσης, Παλάσκας.

Έπαιξαν και οι: Μπαρμπαγιάννης, Χατζούλης, Γογάκος, Μπραζιτίκος, Σιαμέτης, Πατρίκος.

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Τσακνάκης, Ντογκούλης, Αυλογιάρης, Μουσιάρης Θ., Τσιάλτας, Καρακάνος, Μπουκουβάλας, Λόλας, Δούκας, Μπουνές.

Έπαιξαν και οι: Νάκας Π., Νάκας Γ., Καλέσης, Λέτσιος Σ., Βίδρας, Οικονόμου, Ντάνης, Βαρσάμης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης Χ., Δεληγιάννη Ε., Διαμάντης Χ.