Βαθμολογία

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου

Μετά τη Φούλαμ ήρθε και η σειρά του Ολυμπιακού να ανακοινώσει το απόγευμα της Κυριακής την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου με τη μορφή δανεισμού, με τον διεθνή επιθετικό να μην κρύβει τη χαρά του για την επιστροφή στην οικογένειά του, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό, που είναι οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον κ. Μίτσελ που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν εδώ. Θέλω, παράλληλα, να ευχαριστήσω τη Φούλαμ, που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, στο UEFA Champions League και εγώ με τη σειρά μου επέλεξα να το κάνω φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και απορρίπτοντας άλλες ομάδες που ήθελαν επίσης να αγωνιστώ για αυτές. Στον κόσμο του Ολυμπιακού, που μου εκφράζει με κάθε τρόπο τη χαρά του για αυτή την επιστροφή, υπόσχομαι αυτό που ξέρω καλύτερα: Πολλά γκολ»!, δήλωσε ο «Μητρο-γκολ» στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών.

Και η λιτή ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου, με τη μορφή δανεισμού, από τη Φούλαμ».