Βαθμολογία

Ανοίγει τις πύλες της σε 2.450 πτυχιούχους

Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. το ακαδημαϊκό έτος 2014 - 2015 θα δεχθεί έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό φοιτητών, δηλαδή 1.950 πτυχιούχους για τη λήψη Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής Επάρκειας και 500 πτυχιούχους για τη λήψη Πιστοποιητικού Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού σε όλη την Ελλάδα.

Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. προσφέρει ευκαιρίες σε όλους τους πτυχιούχους ανεξάρτητα από ειδικότητα και προσόντα, διευρύνοντας τη βάση των φοιτητών, δεδομένου ότι τα μαθήματα θα διεξαχθούν σε έντεκα πόλεις στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων και στο Βόλο.

Ειδικότερα στο Βόλο θα πραγματοποιηθούν μαθήματα τόσο για το ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης όσο και το πρόγραμμα ειδίκευσης στη συμβουλευτική και τον προσανατολισμό.

Τα Προγράμματα είναι ετήσιας διάρκειας και διασφαλίζουν το πολύτιμο και απαραίτητο προσόν για εισαγωγή στην Εκπαίδευση και στη Συμβουλευτική αντίστοιχα.

Τα μαθήματα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν εργαζόμενοι, αφού είναι απογευματινά ενώ η εισαγωγή θα γίνει με Δημόσια, Ανοιχτή Ηλεκτρονική Κλήρωση στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην Πάτρα.

Για πληροφορίες και υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες: www.aspete.gr και aspete.eap.gr.

Η διάρκεια υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε από χθες 28 Αυγούστου 2014 και λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2014. Η Ηλεκτρονική Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014.

Πηγή: Ταχυδρόμος