Βαθμολογία

Επαγγελματίες Ευθυμάκης και Σέχου στον Πλατανιά

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο Αντώνης Ευθυμάκης (τερματοφύλακας) γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 1998 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 28.

Ο 16χρονος αγωνιζόταν αρχικά στην ομάδα του Τιτάνα Καλυβών τόσο ως τερματοφύλακας, όσο και ως επιθετικός (!), ωστόσο μετά την ένταξή του στις Ακαδημίες του Πλατανιά Χανίων, πριν από δύο χρόνια, με την άνοδο της ομάδας μας στη Super League, καθιερώθηκε ως τερματοφύλακας στην Κ17 και φέτος έκανε το μεγάλο βήμα.

“Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που με εμπιστεύθηκε, όλους τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει έως τώρα καθώς και την οικογένειά μου, που με στηρίζει κάθε μέρα. Στόχος μου είναι να δικαιώσω την ομάδα”.

Ο Εμιλιάνο Σέχου (αμυντικός μέσος) γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1998 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 26. Ο 16χρονος, με αλβανικό διαβατήριο, γεννήθηκε στο Ρέθυμνο και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον γειτονικό Νομό, ενώ πέρυσι εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Κ17 του Πλατανιά Χανίων.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Την οικογένειά μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο που ήμουν μακριά από το σπίτι μου. Στόχος μου είναι να δικαιώσω κι εγώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα”».