Βαθμολογία

Νέα αρχή με όνειρα στον Άρη Κουλουρίου

Νέα χρονιά και νέα αρχή γενικότερα στον Άρη Κουλουρίου, που μετά την περσινή αποβολή του από την Α'1 ΕΠΣΛ προετοιμάζεται πυρετοδώς για την Β'.

Μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα έμειναν στην θέση τους, ωστόσο αυτό δεν απότελεσε πρόβλημα για τους ανθρώπους του συλλόγου, που τους αναπλήρωσαν με το παραπάνω, κάνοντας μάλιστα και ένα μεταγραφικό "μπαμ", αυτό με την απόκτηση του Γιώργου Νεράτζη που μαζί με τον Γιώργο Αποστολάρα θα είναι και οι προπονητές της ομάδας.

Το κλίμα στον Άρη είναι εξαιρετικό, αφού όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και έχουν και ένα κοινό. Αγαπούν το ποδόσφαιρο...

Πως κινήθηκε ο Άρης Κουλουρίου στην μεταγραφική περίοδο μέχρι σήμερα:

Ήρθαν: Σιδηρόπουλος, Λαζάρου, Χαλβατζάρας, Χάμος, Γραμμόζης, Κανάκης, Σελλάς, Χριστοδούλου, Παλαμάς, Νάκος, Τζιότζιος, Κοτάκος, Αγραφιώτης, Αρλέτος, Μπαντής, Δημόπουλος, Δέλλας, Ζιούρκας, Γουγουλής, Κουτσαντάς, Νεράτζης Γ.

Έφυγαν: Ευθυμιάδης, Κύρκος Β., Κύρκος Ε., Τσίλης, Παπαγεωργίου Β., Πατσώνης, Κάτσης.

Η διοίκηση

Οι δηλώσεις

Ηρακλής Λαζάρου (ποδοσφαιριστής): "Ο Άρης θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί"

"Είναι η πρώτη χρονιά που αγωνίζομαι στο Β' τοπικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα μέσα από την οποία αναδείχθηκα και κατάφερα να κερδίσω την μεταγραφή μου σε ομάδα Δ' Εθνικής στην Αθήνα. Χαίρομαι που βοηθάω στην προσπάθεια αυτή του Γιώργου του Νεράτζη και του Γιώργου του Αποστολάρα, μια μεγάλη προσπάθεια. Ξέρουμε όλοι ότι ο Γιώργος ειδικά είναι ένα μεγάλο όνομα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας, ίσως ένα από τα μεγαλύτερα. Χαίρομαι που βρίσκω στην ομάδα και τον φίλο μου τον Βασίλη τον Χαλβατζάρα, που ήμασταν μαζί και πέρυσι στον Βουκεφάλα. Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος, γιατί ο Άρης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θέλει να πρωταγωνιστεί. Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και τα υπόλοιπα παιδιά που παίζουν σε αυτές καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα."

Βασίλης Κοτάκος (ποδοσφαιριστής): "Είμαστε μια παρέα"

"Ήρθα σε μία καινούρια ομάδα, που όλοι είμαστε νέα παιδιά. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε πάνω απ' όλα μια παρέα και αυτό είναι θετικό για τους στόχους της ομάδας οι οποίοι είναι μακροπρόθεσμοι. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο."

Γιώργος Νεράτζης (προπονητής): "Είναι νωρίς για να θέσουμε στόχους"

"Καλή χρονιά σε όλους, ποδοσφαιριστές, προπονητές, δημοσιογράφους, γιατρούς και διαιτητές. Φέτος μαζί με τον Γιώργο τον Αποστολάρα έχουμε αναλάβει το δύσκολο έργο να καθοδηγήσουμε τον Άρη Κουλουρίου. Είναι νωρίς ακόμα για να θέσουμε συγκεκριμένους στόχους, διότι το έμψυχο δυναμικό δεν έχει αξιολογηθεί πλήρως. Το θετικό είναι ότι είμαστε μια παρέα, αφού γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και αυτό από μόνο του προδιαθέτει ότι ο Άρης θα έχει μια καλή πορεία."

Νίκος Κακαδιάρης (πρόεδρος): "Παραμονή και βλέπουμε"

"Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα και χωρίς τραυματισμούς. Στόχος της ομάδας είναι πρώτα η παραμονή και αν μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε, δούμε ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε και κάτι παραπάνω θα το επιδιώξουμε. Καλή πορεία και στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης