Βαθμολογία

Με στόχο το θετικό ξεκίνημα

* Πανέτοιμος ο Τύρναβος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στον Πιερικό για το Κύπελλο Ελλάδας * Εκτός αποστολής οι Μάλτζαρης - Μπράνκοβιτς

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία του Τυρνάβου για το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά, το Σάββατο στο Λιτόχωρο κόντρα στον Πιερικό για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (18:00).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Διγκόζης δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα μαζί με τους συνεργάτες του με στόχο η ομάδα του Τυρνάβου να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη των αγώνων.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Εκτός πλάνων είναι ο τερματοφύλακας Μάλτζαρης, όπως και ο ανέτοιμος Μπράνκοβιτς. Από εκεί και πέρα την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί αν θα είναι στην 18αδα ο Σαμαράς και ο Παληγεώργος, αφού ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Αποστολή δεν έχει βγει, με τον Άγγελο Διγκόζη να ανακοινώνει τους 18 λίγο πριν το ματς. Το θετικό είναι πως η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και όλοι ευελπιστούν σε ένα καλό ξεκίνημα και ένα σκορ πρόκρισης από το Λιτόχωρο, αφού υπάρχει και επαναληπτικός στο Αλκαζάρ. Η ομάδα θα δειπνήσει στον Τύρναβο και η ώρα αναχώρησης έχει οριστεί για 2.30 το μεσημέρι.