Βαθμολογία

Επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ ο Πούγγουρας

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος βρίσκεται από το 2012 στον σύλλογο και στόχος του είναι να φτάσει ψηλά. 

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος αποκτήθηκε το 2012 από τον Προμηθέα Λάρισας και κατάφερε μέσα από τη σκληρή δουλειά στα Τμήματα Υποδομής να είναι στον… προθάλαμο της πρώτης ομάδας. 

«Είναι κάτι που το περίμενα, το ήθελα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», ανέφερε αρχικά ο 19χρονος αμυντικός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και πρόσθεσε: 

«Η υπογραφή του συμβολαίου μου είναι ένα ακόμα βήμα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Δεν αλλάζει κάτι στην προσπάθειά μου, ωστόσο, είναι μια κίνηση που μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια». 

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός άσος επιθυμεί να γίνει και εκείνος ένας από τους ποδοσφαιριστές που έφτασαν στην πρώτη ομάδα, προερχόμενη από τα τμήματα υποδομής: «Τι θα κάνει κάθε ποδοσφαιριστής και αν θα εκμεταλλευτεί ή όχι την ευκαιρία του εξαρτάται απόλυτα από τον ίδιο. Αν δουλεύεις στο 100% και είσαι συγκεντρωμένος μπορείς να τα καταφέρεις». 

Όσον αφορά τους στόχους της πρωταθλήτριας Κ20 που το Σάββατο κόντρα στον Πλατανιά ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας: «Είμαστε μια νέα ομάδα, με μεγάλες φιλοδοξίες και πολύ όρεξη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα από πέρυσι. Σίγουρα δεν είμαστε 100% έτοιμοι αυτή την περίοδο και θα χρειαστούμε ένα διάστημα για να δέσει η ομάδα και να πιάσουμε ρυθμό, αλλά οι στόχοι μας είναι υψηλοί», υπογράμμισε ο Πούγγουρας.